Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης (25/6-1/7)


Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα θερινά σινεμά της Θεσσαλονίκης (25/6-1/7)
Από parallaxi
    Πέντε οι καινούργιες προσθήκες στους θερινούς κινηματογράφους της πόλης και περιλαμβάνουν από κωμωδία και δράμα μέχρι δράση και θρίλερ. Καλή θέαση!
Babyteeth
Σκηνοθεσία: Σάνον Μέρφι
Ηθοποιοί: Μπεν Μέντελσον, Έσι Ντέιβις, Ελάιζα Σκάνλεν, Τόμπι Γουάλας, Γιουτζίν Γκιλφέντερ, Άντρια Δημητριάδης, Έμιλι Μπάρκλει, Τσαρλς Γκράουντς, Άρκα Ντας
Είδος: Δράμα, Κωμωδία
    Όταν η σοβαρά άρρωστη έφηβος Μίλλα ερωτεύεται τρελά το βαποράκι Μόζες, ο χειρότερος εφιάλτης των γονιών της γίνεται πραγματικότητα. Όμως, καθώς η αναπάντεχη επαφή της Μίλλα με τον πρώτο έρωτα της φέρνει μια νέα λαχτάρα για ζωή, κάθε συμβατική ηθική στον περίγυρό τους κατεδαφίζεται.
*Σινεμά: Απόλλων: 21:00, Τρι: 23:00
Νεντ Κέλι: Ο Νο 1 Καταζητούμενος / True History of the Kelly Gang
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέρζελ
Ηθοποιοί: Τζορτζ ΜακΚέι, Εσι Ντέιβις, Νίκολας Χουλτ, Ορλάντο Σρεντ, Τσάρλι Χάναμ, Ράσελ Κρόου
Είδος: Δραματική, Δράσης
    Στις άγριες ερημιές της αποικιακής Αυστραλίας, όπου οι εγγλέζοι διοικούν με σκληρότητα και βία και οι ιρλανδοί υπομένουν, Ο Νεντ Κέλι ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια γενιά ιρλανδών ανταρτών – μια ασυμβίβαστη στρατιά ληστών που έμειναν στην ιστορία πίσω στην πατρίδα του για τον τρόμο που σκόρπιζαν στους βρετανούς τους στην Ιρλανδία και για τα φορέματα που φορούσαν. Μεγαλωμένος από τον διαβόητο παράνομο Χάρι Πάουερ και εξαγριωμένος από την άδικη σύλληψη της μητέρας του, ο Κέλι στρατολογεί μια άγρια ομάδα μαχητών για να σχεδιάσει μια από τις πιο τολμηρές, αναρχικές επιθέσεις που η χώρα έχει δει ποτέ.
*Σινεμά: Ελληνίς: Πεμ-Κυρ: 23:15
Ρουά Ματ / Fahim
Σκηνοθεσία: Πιερ-Φρανσουά Μαρτέν-Λαβάλ
Ηθοποιοί: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ασάντ Αχμέντ, Μιζανούρ Ραχαμάν, Ιζαμπέλ Ναντί
Είδος: Δράμα, Βιογραφική, Κωμωδία
    Ο 8χρονος χαρισματικός σκακιστής Φαχίμ αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του, το Μπαγκλαντές, για να φτάσει κατατρεγμένος μαζί με τον πατέρα του στο Παρίσι. Η αίτησή τους για άσυλο απορρίπτεται, και ως λαθρομετανάστες πια, καταλήγουν άστεγοι και απελπισμένοι. Η τύχη τους χαμογελά όταν ο Φαχίμ γνωρίζει τον Σιλβάν (Ζεράρ Ντεπαρντιέ), έναν κορυφαίο Γάλλο προπονητή σκακιού, που τον εκπαιδεύει και του δίνει σκοπό στη ζωή. Οι αγώνες του πάνω στη σκακιέρα, αντανακλούν τις νίκες και τις συντριπτικές ήττες του στην πορεία για μια φυσιολογική ζωή. Ο Φαχίμ διακρίνεται σε τοπικά και εθνικά τουρνουά και τελικά, το 2012, κερδίζει τον τίτλο του Πρωταθλητή Σκακιού της Γαλλίας, σε ηλικίες κάτω των 12 ετών.
*Σινεμά: Ελληνίς: Πεμ-Τετ: 21:00, Σινέ Πανόραμα: Πεμ-Τετ: 21:00
Πουλιά στον Αέρα / Le dindon / The Fool
Σκηνοθεσία: Τζαλίλ Λεσπέρ
Ηθοποιοί: Ντάνι Μπουν, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Αλίς Πολ, Αχμέντ Σιλά, Λορ Καλαμί, Καμίλ Λελούς
Είδος: Κωμωδία
    Στην αιώνια ρομαντική Πόλη του Φωτός, ο κατεργάρης κύριος Ποντινιάκ ερωτεύεται μια όμορφη νεαρή γυναίκα. Αυτό που δεν είχε προβλέψει είναι το ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από τη Βικτουάρ, δηλαδή η σύζυγος του στενού του φίλου, Βατλέν. Και ακόμη κι αν ο Βατλέν το πάρει καλά, η ίδια η Βικτουάρ αποδεικνύεται δύσκολη περίπτωση. Κι όλα αυτά πριν μπουν στο παιχνίδι ο Ρεντιόπ, επίσης ερωτευμένος με τη Βικτουάρ, και η Σούζι, παλιά σύντροφος του Βατλέν που μοιάζει να έχει επιστρέψει έτοιμη για όλα…. Το παιχνίδι, οι παρεξηγήσεις και οι ανατροπές μόλις ξεκίνησαν!
*Σινεμά: Cine Alex: Πεμ-Τετ: 21:00, Σινέ Αύρα: 21:00, Σινέ Πυλαία: 21:15 & 23:00
Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης / The Burnt Orange Heresy
Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Καποτόντι
Ηθοποιοί: Κλάες Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ
Είδος: Δράμα, Δράσης, Θρίλερ
    Η επιστροφή του Μιγκ Τζάγκερ στη μεγάλη οθόνη μετά από είκοσι χρόνια. Από τους παραγωγούς του «Ο Ταλαντούχος», «Spring Breakers» και «Night Crawler». Το «ερωτικό νεο-νουάρ θρίλερ» αφηγείται την ιστορία ενός κριτικού τέχνης (Κλάες Μπανγκ «The Square») και μιας γοητευτικής Αμερικάνας που ταξιδεύει στην Ευρώπη (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι). Μαζί ταξιδεύουν στην Λίμνη Κόμο για να συναντήσουν τον συλλέκτη Κάσιντι (Μικ Τζάγκερ), ο οποίος θα τους αποκαλύψει πως είναι πελάτης του Τζερόμ Ντέμπνι, και θα τους αναθέσει μια όχι και τόσο εύκολη αποστολή…
*Σινεμά: Ναταλί: 21:00, 23: 10, Δευτέρα: 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου