Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σόιμπλε: Ελπίζω να ευημερήσει η ΕΕ, για να καταλάβουν οι Βρετανοί το λάθος τους.Σόιμπλε: Ελπίζω να ευημερήσει η ΕΕ, για να καταλάβουν οι Βρετανοί το λάθος τους.
Κάθε λέξη, έχει το νόημά της. «Ελπίζει» λέει και όχι «Πιστεύει» ! Τελικά, ούτε οι ίδιοι πιστεύουν στην ευημερία της Ευρώπης. Πιστεύουν όμως στην ευημερία της Γερμανίας !
http://www.iefimerida.gr/
    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας αναφερόμενος στο Brexit Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε την ελπίδα η Βρετανία να συνειδητοποιήσει στο τέλος ότι έκανε λάθος με την ψήφο της υπέρ της αποχώρησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    «Ελπίζω η υπόλοιπη Ευρώπη να ευημερήσει τόσο, ώστε οι Βρετανοί να συνειδητοποιήσουν κάποια στιγμή ότι έκαναν λάθος», τόνισε σε εκδήλωση στο Βερολίνο.
    «Δεν είμαι βέβαιος κατά πόσον δύο χρόνια θα αποδειχθούν αρκετά», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην προθεσμία κατάληξης των διαπραγματεύσεων για το Brexit.
    Ο Γερμανός υπουργός παράλληλα τόνισε ότι αλλαγές στην συνθήκη της ΕΕ είναι «πρακτικά αδύνατες» στο τρέχον περιβάλλον, σημειώνοντας ότι η περαιτέρω ολοκλήρωση θα πρέπει να γίνει σε διακυβερνητική βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου