Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Βούλωσαν τα φρεάτια στο Μενίδι από τα ναρκωτικάΒούλωσαν τα φρεάτια στο Μενίδι από τα ναρκωτικά
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Στην περιοχή της Αυλίζας το συνεργείο των τεχνικών ανακάλυψε το εμπόρευμα του θανάτου, αλλά -πριν προλάβει η Αστυνομία- οι διακινητές το μετέφεραν σε νέα τοποθεσία
    Οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την Τετάρτη το πρωί κλήθηκαν να ελέγξουν φρεάτια στην περιοχή της Αυλίζας στο Μενίδι, έπειτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ότι η αποχέτευση έχει βουλώσει και τα νερά γυρίζουν μέσα στα σπίτια τους.
    Μόλις άνοιξαν τα καπάκια σε τρία φρεάτια της οδού Σαμαρίνας, στο τμήμα μεταξύ Ροδαυγής και Ιλισού, διαπίστωσαν ότι η αιτία που είχε βουλώσει το δίκτυο της αποχέτευσης ήταν οι πολλές σακούλες με τα ναρκωτικά που φαίνεται ότι είχαν κρύψει εκεί οι διακινητές αμέσως μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 11χρονου Μάριου.
    Στα τρία φρεάτια υπήρχαν περίπου 40 στεγανοποιημένα σακουλάκια, που το καθένα ζύγιζε ένα κιλό.
    Μόλις οι υπάλληλοι άρχισαν να βγάζουν τις σακούλες από τα φρεάτια για να τα ξεβουλώσουν, έγιναν αντιληπτοί από διακινητές της περιοχής, οι οποίοι άρχισαν να τους βρίζουν και να τους πετούν μπουκάλια και ποτήρια για να φύγουν.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις», οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ωστόσο, μέχρι να φτάσει το πρώτο περιπολικό στο σημείο, οι διακινητές είχαν προλάβει να εξαφανίσουν όλα τα σακουλάκια με τα ναρκωτικά.
    Η τυχαία ανακάλυψη του συνεργείου των τεχνικών αποκαλύπτει την κινητοποίηση των εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι προφανώς αξιοποίησαν τον χρόνο που είχαν στην διάθεσή τους από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγωδία μέχρι την έφοδο των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου