Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

10.ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
10.ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ
    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Αβραμόπουλος  επισκέφθει πρόσφατα το Μουσείο Δημοκρατίας στον Άγιο Ευστράτιο. Είναι πολύ σωστή η κίνησή του να επισκεφθεί το Μουσείο που εγκαινίασε ο "δεξιός" Καραμανλής, για να τιμήσει ακόμη μια φορά τους «αγώνες της αριστεράς», εξευμενίζοντας τους αριστερούς βουλευτές, για να ψηφίσουν όλοι μαζί τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να σώσουν έτσι τις υπουργικές και βουλευτικές τους αποζημιώσεις μέχρι το 2016. Εξάλλου στο "ξερονήσι" αυτό "υπέφεραν" οι σύντροφοι παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις και διοργανώνοντας συναυλίες, σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες.
    Την ίδια περίοδο τα παιδιά της Ελλάδος πολεμούσαν και πέθαιναν από του Μακρυγιάννη και το Λιτόχωρο μέχρι το Γράμμο και το Βίτσι.
    Στα μνημεία του Γράμμου και του Βίτσι, όπου χύθηκε ελληνικό αίμα για να σωθεί  η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα και να μπορεί να απολαμβάνει τα αξιώματά του και τα ωφελήματά του ο κος ΥΕΘΑ, υιός αξιωματικού της Ελληνικής Χωροφυλακής, θα πάει την Κυριακή; Τους χιλιάδες νεκρούς 1946-49 πότε θα τους τιμήσει;
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, από της ιδρύσεώς του συμμετέχει ανελλιπώς στα μνημόσυνα που διοργανώνουν οι Ενώσεις αποστράτων ΕΔ και ΣΑ και καταθέτει στεφάνι στους τόπους της ηρωικής θυσίας Αξιωματικών και Οπλιτών.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ.


1 σχόλιο:

  1. Επί του παρόντος μια τέτοια ενέργεια δεν κρίνεται ως politically correct.
    Άλλωστε, η Ιστορία γράφεται και ξαναγράφεται κατά το δοκούν σαν την πουτάνα που ξεχνά ποια δουλειά κάνει και αλλάζει (αλλάζει;) εσώρουχο, κατά τις επιθυμίες αυτού που πληρώνει για τις υπηρεσίες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή