Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (5/4/2020)
      Το άκουσα και αυτό! Επειδή η κυβέρνηση θέλει να αυξήσει τα έσοδά της, έβαλαν απαγορεύσεις ( κυκλοφορίας, καταστημάτων κτλ) με πρόστιμο, γνωρίζοντας πως οι πολίτες δεν θα τις τηρήσουν. Και έτσι, με τα πρόστιμα θα έχει αύξηση εσόδων!!!!!! ‘Οποια μαλ… του έρχεται του καθενός στο μυαλό, την «ξεφουρνίζει» και.. όποιον πάρει ο Χάρος!
------------------------------------------
    Δυστυχώς, η UEFA βρίσκεται σε άλλον πλανήτη! Εξετάζει τρόπους για την… συνέχιση και τέλος των πρωταθλημάτων! Σε άδεια γήπεδα, σαν ανάλατη σούπα δηλαδή… Και με τον κίνδυνο υγείας για τις ομάδες! Φαίνεται, προσδοκούν πως έτσι θα χάσουν λιγώτερα ( τι άλλο; ) χρήματα. Ενώ η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, υπαγορεύει την συνέχεια: Οριστική διακοπή ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων, ΟΛΩΝ των κατηγοριών. Μη ανακήρυξη πρωταθλητών και όχι άνοδοι και υποβιβασμοί. Συμμετοχή στα επόμενα ευρωπαϊκά κ’υπελα ( τσάμπιον λήγκ κτλ ) όλων των δικαιουμένων ομάδων, με βάση την βαθμολογία κατά την διακοπή.  Κάποιοι θα αδικηθούν, και κάποιοι θα ευνοηθουν. Όχι στοχευμένα όμως, επειδή το μέτρο θα είναι ΓΕΝΙΚΟ. Ας το πάρουν απόφαση, πως μέχρι τον Σεπτέμβριο ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Όπως και τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα. Κάποιος πρέπει να τους πεί πως «Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις
------------------------------------------
    Εχτές, σας έγραφα για μέτρα, αντίμετρα, και αντιαντίμετρα. Φυσικά και θα υπήρχαν! Έτσι λοιπόν, απαγορεύονται οι αλλαγές διευθύνσεων ( που .. σκαρφίστηκαν οι «ξύπνιοι» για να κάνουν Πάσχα στο χωριό) μέχρι νεωτέρας! Δηλαδή, τι περίμεναν; Πως θα περνούσε η «εξυπνάδα» τους;;;; Και επιπλέον, εάν κάποιος πάει στο χωριό του, δεν θα μπορεί να γυρίσει πίσω!
------------------------------------------
    Στο ίδιο θέμα, ως γνωστόν σε κάθε ΙΧ επιτρέπεται να επιβαίνουν ο οδηγός και ένας επιβάτης (με κάποιες εξαιρεσεις, λογικές) Πώς θα πήγαιναν όλη την οικογένεια στο χωριό; Θα ψέκαζαν τους επιπλέον με κάτι τις, για να γίνουν… αόρατοι; Μάλλον δεν τα σκέφτηκαν όλα, και το θέμα είναι πως με τις δικές τους «εξυπνάδες», δυσκολεύουν την ζωή όλων μας!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

2 σχόλια:

  1. Ανδρέα είσαι υπερμαχος των μέτρων πού παίρνει η κυβέρνηση και τα επικροτεις. Και αν τα μέτρα αυτά σποδειχθουν στο μέλλον ότι ήταν λάθος. Αληθεια σκεφτηκες τι μελλει γενεσθαι στην Μετά Κορονοιο εποχή; Ανδρέα πολύ βιαζεσαι... Το εμβολιο σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδες independent, θα κυκλοφορησει μετά από 18 μήνες... Ερχονται χειροτερα... Για μένα τα μέτρα ήταν λάθος. Έπρεπε να εφαρμοστουν μόνον για τους συνταξιουχους και ευπαθεις. Το υγιες κομμάτι του πληθυσμου έπρεπε να λειτουργεί κάτω υπό αυστηρες προυποθεσεις και ορους υγιεινης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, απο το αποτέλεσμα θα κριθεί η ορθότητα ή μη των μέτρων. Μέχρι στιγμής, συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, φαίνονται καλά. Όσο για το εμβόλιο ή έστω κατάλληλο φάρμακο, κανείς δεν μπορεί να πεί με βεβαιότητα πότε θα βγεί. Το οτι έρχονται χειρότερα, το φαντάζομαι. Αυτός ο ιός, ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ και θα μας ταλαιπωρήσει για χρόνια. Όσο για την "μετά κορονοϊό εποχή", έ, θα είναι δραματική. Θα πρέπει να αποκαταστήσουμε όσα θα χαθούν στο δρόμο. Οικονομικά, κυρίως. Γιατί, όπως με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, έτσι και τώρα ( και θα συνεχιστεί...) πολλές επιχειρήσεις σκέπτονται πολύ πονηρά με διάφορους τρόπους.Όχι μόνο η ανεργία θα επιδεινωθεί σημαντικά, αλλά προβλέπω και σοβαρές μειώσεις συντάξεων. Πού σοβαρές, όχι "χάδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή