Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/4/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/4/2020)
   Πολλά τα ευτράπελα που συμβαίνουν με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Διαβάστε ένα ΓΕΓΟΝΟΣ! Εχτές το πρωϊ, σταματάει η Αστυνομία στην Καλαμαριά μία κυρία, για να κάνει ελεγχο. Η κυρία, έχει σημειώσει στο γνωστό χαρτί, πως βγήκε για να προμηθευτεί έιδη πρώτης ανάγκης. Βλέπουν όμως την διεύθυνση κατοικίας, να είναι κάπου στην Άνω Πόλη, και ζητούν εξηγήσεις.( Είναι σαν να λέμε, ΚΥΨΕΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ για τους μη γνωρίζοντες από Θεσσαλονίκη )  Και η κυρία, ολοσόβαρα, τους απαντάει: «Έψαξα σε όλα τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, για να βρώ ψιλές φακές (!!!!) και δεν βρήκα! Για αυτό είμαι εδώ!». Φυσικά, δεν γλύτωσε το πρόστιμο….
------------------------------------------
    Αυτό πάλι με τα αναδρομικά, το βάζω σήμερα, για να μην λέει κανένας πως δεν βάζω… ειδήσεις. Έ, μην πιστεύετε λέξη! Όλα καλά και ωραία, αλλά λεφτά για να γίνουν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Μην περιμένετε άδικα, προς το παρόν τουλάχιστον, παρά τις όποιες «καλές προθέσεις» της κυβερνήσεως.
------------------------------------------
    Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανένας, πως οι Ιρανοί ανακάλυψαν τεχνολογία, που με ένα «μηχανάκι» εντοπίζουν τους προσβληθέντες από τον κορονοϊό από απόσταση 100  μέτρων. Μας πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!
------------------------------------------
    Αυτό με την κατασκευή «δομής φιλοξενίας» λαθρομεταναστών στο Καστελόριζο, με προβλημάτισε πολύ. Απορώ, ποιο άρρωστο μυαλό είχε την φαεινή έμπνευση έστω και να προτείνει κάτι τέτοιο; Αυτούς, πρέπει να τους ρίξουν στον Καιάδα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου