Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Χαμός στη Βουλή της Βραζιλίας με το ντεκολτέ της πολιτικού!


Χαμός στη Βουλή της Βραζιλίας με το ντεκολτέ της πολιτικού!
    Σε εποχές προηγούμενης δεκαετίας μια τέτοια εμφάνιση θα σόκαρε ακόμα περισσότερο τον «σύγχρονο» δυτικό κόσμο.
    Στην εποχή που βλέπουμε πολύ συχνά θέματα «
Η σέξι εμφάνιση πολιτικού στη Βουλή», η Άνα Πάουλα ντα Σίλβα ή Παουλίνια μάλλον επιβεβαίωσε ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι απαραίτητα συνώνυμη σεμνοτυφίας.
    Στη Βραζιλία του Ζάιρ Μπολσονάρου η στυλιστική επιλογή της πολιτικού Παουλίνια έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού και με θετικές και με αρνητικές τοποθετήσεις. Κυρίως όμως το δεύτερο
    Η Παουλίνια είναι μια νέα σχετικά πολιτικός, ιδίως σε πολιτειακό επίπεδο, αφού έχει ασχοληθεί κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση. Για πολλούς είναι ανερχόμενη δύναμη. Στην πρώτη της μέρα στο νομοθετικό σώμα της Σάντα Καταρίνα, η ντα Σίλβα επέλεξε να βάλει ένα κόκκινο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.
    Η συγκεκριμένη εμφάνιση έγινε στα τέλη Ιανουαρίου, στην ορκωμοσία της ντα Σίλβα. Τα σχόλια που ακολούθησαν ξεπέρασαν τα όρια σε κάποιες περιπτώσεις. Υπήρξαν μέχρι και επιθετικοί προσδιορισμοί όπως το «πόρνη» που γράφτηκε αρκετές φορές. Όλο αυτό οδήγησε την πολιτικό να ζητήσει από την ομάδα της να τα αρχειοθετήσει με στόχο να γίνουν αγωγές και να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.
    Σε τοποθέτηση της την Δευτέρα η Παουλίνια ανέφερε με στόμφο:
    «
Πίστευα ότι οι άνθρωποι θα σχολίαζαν το κόκκινο χρώμα, αλλά εκείνοι εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Το πως θα ντυθώ είναι δικό μου θέμα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου