Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ???


ΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ???
του Βασίλη Ευστρ.Ναζλή
    Για τον Περικλή Γιαννόπουλο, δεν ήξερα πολλά πράγματα παρά μόνο ότι ήταν φιλόσοφος και έζησε μέχρι τα 40,από το 1870-1910. Φίλος μου έδωσε την συλλογή "Άπαντα¨, που τυχαία έριξα μία πρόχειρη ματιά σήμερα, στον τίτλο "ο εξανθρωπισμός της Οικουμένης".
    Εντυπωσιάσθηκα με τις λίγες σκέψεις που διατυπώνει = Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ= και αναφωνεί ...  "Ντροπή Σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΓΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΗ. Και να τον πείσεις, δεν τον πείθεις το Ληστή, ή μόνος του η με Σμπίρους (σπιούνους) βαλτούς, θα προσπαθήσει να Σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που Σας έμαθαν... να προσκυνάτε μπρούμυτα.
    Και είναι ανήθικον και άσκοπον ότι σας δώσουν και να το δεχθείτε τι. Και να σας δώσουν, αν είσθε Σάπιοι, ο πρώτος δυνατος θα σας το πάρει. Το ηθικόν είναι άν είσθε Σάπιοι, να σας ξεπατώσουν και καθαρίσουν την Γη. Πάψτε Σαπιοδάσκαλοι και Σαπιορήτορες, να ευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε. "
Ελληνική φυλή τι φωνάζεις?. Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί? Αν Σου βαστά έμπα διώχτους". "Ελληνική φυλή είσαι ανήθικος, διότι θέλεις οι Φράγκικοι Στρατοί και Στόλοι να σου φιλάν τ'αμπέλια σου. Οι Φράγκοι βιβλιαράδες μας είπον ότι ο Αλέξανδρος δεν ήτο Έλλην. Και το πράγμα εσυζητήθη!! και δεν ευρέθει κανείς να τους ειπεί=τον κακό σας τον καιρό!!". Ελληνισμός τότε, ο από προσωρινώς μυθολογικής λεγόμενης εποχή , ευρίσκεται εις τα αυτάς περίπου γεωγραφικάς εκτάσεις εγκαθίσταται επισήμως ως άρχων και πρωτεύων παντού όπου ήτο.Τίποτε δεν θα κατορθώσει να τον ξεκολλήσει,να τον ξεριζώσει, διότι είναι το σπίτι του. Δεν θα τον καβαλικεύσουν οι ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που ο Θεός να τους σώζει, έως ότου μας ξυπνήσουν εντελώς από τις μαχαιριές των, γιατί ο πραγματικός αίτιος είναι αυτός ο ίδιος ο Ελληνισμός, με τις ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ του και τις τεμπελιές και τους ύπνους, αδιαφορίες του και τις ατολμίες και τις ανανδρίες του και την έλλειψη θάρρους και μυαλού"!!!!!!!!
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
ΦΙΛΟΙ...ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου