Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ
     Υπάρχουν περίπου 4.100 περιπτώσεις που δεν έχει γίνει εκκαθάριση  αναδρομικών, με το λογικό αποτέλεσμα να μην εμφανισθούν ποσά στους  λογαριασμούς τους. Αυτές οι περιπτώσεις αντιμετωπίσθηκαν και  αναμένεται σύντομα να εμφανισθούν αναδρομικά στους λογαριασμούς τους. 
    Περίπου
1.100 άτομα είχαν αρνητικά αποτελέσματα αναδρομικών, λόγω του  "αλλοπρόσαλλου πλέγματος" των μειώσεων και κρατήσεων με τα κλιμάκια  που προβλέπονταν, στους οποίους τέθηκε πλαφόν προς τα κάτω (μηδέν  αναδρομικά). Με το πρώτο 50% που δόθηκε από 1/1/2015 (ν. 4307/2014) οι  αντίστοιχοι (με μηδέν αναδρομικά) ήταν περίπου 3.500 συνταξιούχοι.
    Σε  όσους αποστράτους ΔΕΝ έχουν εμφανισθεί στους λογαριασμούς τους  αναδρομικά ποσά και επιθυμούν να ενημερωθούν σε ποια κατηγορία   περιλαμβάνονται  (δηλ. σε εκείνους που δεν έχει γίνει ακόμη ο  υπολογισμός αναδρομικών ή σε εκείνους που δεν δικαιούνται αναδρομικά),  δύνανται να απευθύνονται στο e-mail της ΠΟΣ: info@hellasmil.gr   αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και Αριθμό Μητρώου Σύνταξης, ώστε η ΠΟΣ να  τους ενημερώσει.   
    Παρακαλούμε για την ενημέρωση των Μελών σας.
Για το ΔΣ/ΠΟΣ
Βασίλειος Νικολόπουλος
Ταξχος εα - Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου