Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Το σατανικό σχέδιο για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών


Το σατανικό σχέδιο για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
    Δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία: Όλα ήταν προδιαγεγραμμένα και προσυμφωνημένα. Αποδείχθηκε σε πρώτη φάση από το γεγονός ότι ο πρόσφατος ανασχηματισμός ήταν απολύτως στημένος πάνω στη Συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο ανασχηματισμός έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ψήφοι στη Βουλή για την επικύρωση της συμφωνίας.
    Οι ψήφοι «δέθηκαν» με υπουργεία. Και οι ψήφοι αυτές εξασφαλίσθηκαν μία μία. Ψήφος και υπουργείο! Γι’ αυτό και οι κυβερνητικοί εμφανίζονται τώρα, ο ένας πίσω από τον άλλο, σίγουροι ότι η συμφωνία θα υπερψηφιστεί στο κοινοβούλιο.
    Όπως έχουμε ξαναπεί, υπουργοποιήθηκε η κ. Παπακώστα, που συμφωνεί με τη συμφωνία – και μάλιστα μέσω Καμμένου, τον οποίο προηγουμένως επισκέφθηκε και ο οποίος την καλοδέχθηκε ενώ γνώριζε τις θέσεις της για το Σκοπιανό.
    Είναι δηλαδή μια ψήφος που την εξασφάλισε ο Καμμένος στην κυβέρνηση!
    Υπουργοποιήθηκε και ο κ. Μπόλαρης, ο οποίος διαφωνούσε με το «Βόρεια Μακεδονία», λέγοντας ότι
αυτό προϋποθέτει την ύπαρξη «Νότιας Μακεδονίας»¨- και επομένως εξουδετερώθηκε οποιαδήποτε εκ μέρους του αντίδραση, εκτός και αν σκοπεύει να… ρίξει τον εαυτό του!
    Μεταφέρθηκε η κ. Κόλλια από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης στο Άμυνας, υπό τις προστατευτικές φτερούγες του Καμμένου.
        Προφανώς! Διότι η κ. Κόλλια πρέπει οπωσδήποτε να είναι υπουργός!
Υπουργοί πάνε κι’ έρχονται, αλλά οι υπουργοί του Καμμένου είναι αμετακίνητοι και επαυξάνονται!
    Γιατί το δέχθηκε αυτό ο Καμμένος αν σκόπευε να ρίξει την κυβέρνηση; Για να… ρίξει περισσότερους δικούς του;
    Και μετά, ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα. Στις
17 Σεπτεμβρίου (Σοφίας, Αγάπης, Πίστεως και Ελπίδας, μεγάλη η χάρη τους), μιλώντας στον Αντέννα, ο Καμμένος αποκάλυψε αυτό που πρόκειται να συμβεί.
    Αφού επανέλαβε τα ηρωικά του –
και ενώ προηγουμένως είχε εξοπλίσει Τσίπρα και Κοτζιά με ψήφο εμπιστοσύνης για να πάνε να υπογράψουν τη συμφωνία στις Πρέσπες είπε ότι το κόμμα του θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν η Συμφωνία έλθει προς κύρωση στη Βουλή και πως η άρση εμπιστοσύνης «θα γίνει με κομματική πειθαρχία»!
    Και έσπευσε να προσθέσει (
ο Καμμένος, βεβαίως):
    «
Τώρα αν υπάρχουν ένας-δύο βουλευτές που θέλουν να φύγουν από τους ΑΝΕΛ, καλό ταξίδι».
    Δηλαδή, μας προετοίμασε για την εφαρμογή του σατανικού σχεδίου: Ο ίδιος θα κάνει τους λεονταρισμούς του, για να πάει ηρωικά στις εκλογές, αλλά στο μεταξύ, τι να κάνει ο άνθρωπος, ένα-δυο βουλευτές θα αποστατήσουν και θα ψηφίσουν!
    Αμέσως, την επομένη,
18 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής του και κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος δήλωσε στον Real fm ότι επί του θέματος διαφοροποιείται. Όπως είπε
«σέβομαι τον πρόεδρό μου, τον αγαπάω πολύ, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή αλλά εδώ έχω διαφοροποιήσει τη στάση μου. Έχω διαφοροποιηθεί, το έχω πει ευθέως. Η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, κακώς καθυστερεί. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, δεν τη συμμερίζομαι όμως. Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Δεν έχω αλλάξει γνώμη και είμαι σταθερός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Ευθέως έχω πει, χωρίς να οξύνω το κλίμα. Με τον Πάνο Καμμένο έχω πολύ καλή σχέση, με τίμησε γιατί με έκανε και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Για μένα ήταν μία ονειρική εμπειρία, ανείπωτη, με έχει γεμίσει χαρά, αλλά εδώ (σ.σ. Σκοπιανό) έχω μια άλλη άποψη»!
    Θέλουν να μας πουν δηλαδή πως αυτοί οι δύο που αγαπιούνται τόσο πολύ, τόσο που προσφέρουν ο ένας στον άλλο… ονειρικές εμπειρίες και ανείπωτες χαρές, τα έσπασαν βελούδινα και δεν τρέχει τίποτε! Και ότι ο Καμμένος άκουσε αμίλητος την διαφοροποίηση του βουλευτή του και δεν τον έχει καθαιρέσει ακόμη από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο!
    Σημειώστε ότι οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ορίζονται απευθείας από τους προέδρους των κομμάτων. Το συγκεκριμένο αξίωμα είναι το μόνο που δεν προέρχεται από εκλογική διαδικασία εντός των κοινοβουλευτικών ομάδων, διότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είναι ο εκπρόσωπος του προέδρου του κόμματος στη Βουλή και πρέπει να ταυτίζεται απόλυτα μαζί του. Το συγκεκριμένο αξίωμα υπάρχει επειδή οι πρόεδροι έχουν κι’ άλλες υποχρεώσεις και επομένως δεν μπορούν να βρίσκονται στη Βουλή από το πρωί ως το βράδυ. Γι’ αυτό και επιλέγουν πρόσωπα που όταν μιλούν είναι σα να μιλά ο πρόεδρος! Είναι η φωνή του προέδρου!
    Διαφωνία μεταξύ προέδρου και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα δεν νοείται.
    Και μετά από όλα αυτά, θέλουν να μας πουν ότι δεν ήταν συνεννοημένοι!
    Για να τελειώνουμε: Ο Καμμένος προσφέρει στον Τσίπρα τους αναγκαίους βουλευτές για να περάσει η συμφωνία, την ίδια ώρα που ο ίδιος παριστάνει ότι πραγματοποιεί ηρωική έξοδο!

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΕΝΝΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΕΡΩΤΩ: ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ;;;;;; ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;;;;; ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ;;;; ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή