Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Επίσκεψη ΣΕΕΘΑ στο Πλωτό Μουσείο, Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ»


 Επίσκεψη ΣΕΕΘΑ στο Πλωτό Μουσείο, Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ»
      Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΣΕΕΘΑ
     Σας ενημερώνουμε, ότι την Τετάρτη 10η Οκτωβρίου 2018, ο ΣΕΕΘΑ έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Πλωτό Μουσείο, Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στον Φλοίσβο Φαλήρου. Στην εκδήλωσή μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του ΣΕΕΘΑ αλλά και προσωπικά όλοι εσείς.
 Συντονιστικές λεπτομέρειες:
     [1] Κίνηση με μισθωμένο λεωφορείο, δρομολόγιο: Πλατεία Ελευθερίας ΠΑΠΑΓΟΥ, Πύλη Στρατοπέδου ΠΑΠΑΓΟΥ (ΥΕΘΑ – Διέλευση από τη στάση Λεωφορείου εγγύς της Κεντρικής Πύλης), Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Φλοίσβος και αντίστροφα. Οι συμμετέχοντες δύνανται να επιβιβάζονται στα συγκεκριμένα σημεία κατόπιν δηλώσεως (Σημείο εκκίνησης Πλατεία Ελευθερίας Παπάγου – ΥΕΘΑ – Πολεμικό Μουσείο Αθηνών).
    [2] Αναχώρηση λεωφορείου περί την 09:30 ώρα της 10ης Οκτωβρίου 2018, από την αφετηρία.
    [3] Άφιξη στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ περί την 10:30 ώρα. Εν συνεχεία ενημέρωση και περιήγηση από τον Διοικητή και προσωπικό του Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ, όπως πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί εγκαίρως στους συμμετέχοντες.
    [4] Επιστροφή στην ΛΑΕΔ για λήψη γεύματος (κατόπιν δηλώσεων).
    [5] Εκτιμώμενο κόστος: Μετακίνηση με λεωφορείο περίπου 5-8 ευρώ/κατά άτομο, αναλόγως συμμετοχών και γεύμα στην ΛΑΕΔ 10 - 12 ευρώ  (Αναλόγως δηλώσεων θα γίνει γνωστό το τελικό κόστος).
    Η επίσκεψη έχει προγραμματισθεί ως εκδήλωση απότισης φόρου  τιμής στην ιστορικότητα του Πλοίου, ενημέρωσης επί της ιστορίας του ως κύριου παράγοντα στην ανάπτυξη ναυτικής ισχύος της χώρας μας κατά τους αγώνες του Έθνους, όπως επίσης για την αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Μελών και Φίλων, εν όψει της φετινής περιόδου.
   Παρακαλείσθε για την ενημέρωση σας και την  και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σας με την αποστολή απάντησης ως εξής :
    Δηλώσεις συμμετοχής στα E-mail
    hndc5@otenet.gr
και στο τηλ. 697 723 2795 κ. Αιμίλιο Δεπάστα (Έφορο ΔΣ ΣΕΕΘΑ), μέχρι 4 Οκτωβρίου 2018.
    Στην δήλωση να αναγράφεται ο τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (mail), καθώς και το σημείο παραλαβής από το λεωφορείο.
    Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τις δηλώσεις, λόγω περιορισμένης δυνατότητας ταυτόχρονης ενημέρωσης μεγάλου όγκου επισκεπτών επί του πλοίου.
Η Γραμματεία ΣΕΕΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου