Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για τον ληστή του κοσμηματοπωλείου: «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ»


Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ για τον ληστή του κοσμηματοπωλείου: «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ»
http://www.efenpress.gr/
    «Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» αναφέρει σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο , η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.
Και προσθέτει:
    «Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το... σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

2 σχόλια:

  1. Ο Θεός να τον συγχωρέσει και να τον αναπαύσει τον άνθρωπο. Αλλά το να εκθειάζεις το "με τσαμπουκά απέναντι στις δυσκολίες" πάει πολύ! Δηλαδή όλοι μας αν έχουμε δυσκολίες πρέπει να γίνουμε διαρρήκτες, κλέφτες και ληστές; Θα μου πεις, αυτή είναι η νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ. Ας τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν, αλλά εμείς οι υπόλοιποι, τί φταίμε να καταστρέφουν την πατρίδα, κάθε ιερό και όσιο και να δίνουν τέτοιες κατευθύνσεις και παραδείγματα στα παιδιά! Έλεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί εσείς κσι οι δολοφόνοι του!!! Ποια είναι η πρόνοια αυτού του άθλιου κράτους για να μην οδηγηθεί στην παρανομία;ποια είναι η προστασία που παρέχετε στους καταστηματάρχες για να μην φτάσουν να γίνουν άθελά τους φονιάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή