Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/9/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/9/2018)
Ανδρέας
    Τι το πιο φυσιολογικό… Η Εθνική Ελλάδος Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση, πήρε το χρυσό μετάλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κερδίζοντας το Μαυροβούνιο με 14 – 12! Τι το πιο φυσιολογικό…. Μπράβο, παιδιά, και καλή συνέχεια!
----------------------------------------
    Και λίγη ώρα αργότερα, να τες και οι Νεάνιδες, που παίρνουν την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων κερδίζοντας την Αυστραλία με 7 – 3! Εξίσου μεγάλη επιτυχία! Μπράβο στα κορίτσια μας, και καλή συνέχεια! Περιμένουμε και από τις δύο ομάδες μας, ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών. Γιατί, αυτό είναι σωστό!
----------------------------------------
    Είπαμε, ρε Πινόκιο, την έκανες διευθύντρια του γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, έ, άστο να περάσει. Τώρα, την έκανες…. ΥΠΟΥΡΓΟ! Έ, και λίγη  ντροπή χρειάζεται! Πλέον, έχετε αποκτήσει το «ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ»! Όλα τακτοποιούνται, μέσω….. κρεβατιού! Φαίνεται πως είναι ίδιον των αριστερών, η ανέλιξη «γονυπετώς» ή «οριζοντίως»….
----------------------------------------
    Τον θυμάμαι, ρε παιδιά τον Νόμο 4.000! Σαν ταινία, με εκείνη τη φανταστική σκηνή με την Λάσκαρη και τον Βουλγαρίδη που του έλεγε: «Όχι, όχι, δεν θα σε αφήσω να πάς με άλλες»! Από τότε, η Ζωή Λάσκαρη έγινε η φαντασίωση όλων μας. Και από την εφαρμογή του Νόμου, όταν μια μέρα το 1966 ήρθε κουρεμένος ένας «γουλί» και έλεγε πως… κουρεύτηκε μόνος του γιατί είχε τριχοφάγο! Όμως, εμείς ξέραμε….
----------------------------------------
    Τις τελευταίες μέρες, όποιος δεν βρίσκει θέμα να γράψει, αναμασά το θέμα των αναδρομικών στους εε και εα αξκούς των ΕΔ-ΣΑ! Να δούμε όμως τι θα γίνει αφού εάν δεν τα πάρω στην τσέπη, δεν πιστεύω τίποτα! Να πιστέψω ποιους;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου