Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/9/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/9/2018)
Ανδρέας
    Μου φαίνεται πως δεν πρέπει να έχουμε και πολλές ελπίδες ότι οι συντάξεις μας δεν θα περικοπούν «μέχρι το κόκκαλο» με το νέο έτος. Το συμφώνησαν, το υπέγραψαν, και τώρα δεν γυρίζει πίσω. Για να κάνουν τους «καλούς» συμφωνούσαν σε όλα όσα ήθελαν οι…. «θεσμοί»! Κα΄τι σαν την συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή. Τώρα, λένε πως δεν θα περικοπούν, μόνο και μόνο για δημιουργία εντυπώσεων. Αισχρό παιχνίδι, που ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει από την πρώτη μέρα. Συνέχισε την καταστροφική τακτική των προηγούμενων, με… πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είπαμε: Τελικός σκοπός να πάνε οι συντάξεις ΟΛΕΣ (πλην βολευτών, ενδεχομένως…) από 350 μέχρι 700 ευρώ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ! Άσε που ο Πινόκιο με τον «άμεσο συνεργάτη» του στο θέμα, τον Πολάκη, ελπίζουν πως θα πεθάνουμε και θα λυθεί το πρόβλημα. Ένα έχω να πώ:
Ανάθεμα την ώρα
Κατάρα στη στιγμή
Που κόψαν τη δραχμή μας
Σημίτης και λοιποί…
--------------------------------------------
    Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν μπροστά τη  ΝΔ με σημαντικό ποσοστό. Δηλαδή, πρέπει να χαιρόμαστε; Να χαιρόμαστε που θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ναι! Όμως να χαιρόμαστε που θα ξανάρθουν από την… ανακύκλωση οι προηγούμενοι, έ, αυτό είναι λιγάκι σόϊκο…..
--------------------------------------------
    Κάποιο πουλάκι πέταξε , ήρθε και μου είπε στο αυτί, πως εκεί στην Λέσβο που γίνεται «το σώσε» με τους λαθρομετανάστες, ο γιός του Δήμαρχου που «λιβανίζει» το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ιδιοκτήτης ΜΚΟ που πρωταγωνιστεί στη διακίνηση λαθρομεταναστών! 2.000 το κεφάλι! Και επιπλέον, είναι αλήθεια πως οι λαθρομετανάστες παίρνουν 400 ευρώ το μήνα ο καθένας για να… ζήσουν; Και οι Έλληνες φέυγουν στο εξωτερικό για δουλειά ή τους συντηρούν οι γονεις τους με τις συντάξεις που θα περικοπούν; Για να στρώσει αυτός ο τόπος, πρέπει να πέσει πολύ ΚΡΕΜΑΛΑ!
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου