Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/9/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/9/2018)
Ανδρέας
    Αφού τον παριστάνοντα τον δημοσιογράφο εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ τον υπερασπίζεται και ο επίσημος νεκροθάφτης του, έ, πάει, «έδεσε το γλυκό»! Αλήθεια, πώς παίρνει κανείς δημοσιογραφική ταυτότητα; Σαν και αυτή που παρέδωσε ο Καψώρας. Από την άλλη μεριά, καλά που υπάρχουν και κάτι τέτοιοι, για να έχουμε κάτι να γράφουμε. Όμως, πολύ ασχοληθήκαμε….
--------------------------------------------
    Σε κάθε κόμμα, μικρό ή μεγάλο, υπάρχουν αρκετοί γελοίοι ανθρωποι. Λογικό είναι! Συμβαίνει σε κάθε κοινωνική ομάδα. Όμως, όταν αυτοί οι γελοίοι άνθρωποι ανέρχονται με ποικίλους όσους τρόπους στην ιεραρχία, γελοιοποιούν και τους υπόλοιπους. Βέβαια, κάποια κόμματα έχουν «ρέντα» στο να αναδεικνύουν γελοίους σε θέσεις σημαντικές. Μη λέμε και ονόματα τώρα…..
--------------------------------------------
    Να μην λέμε και ό τι θέλουμε ρε παιδιά, έτσι; Για το «Ασημένιο Βέλος», το τραίνο. Από την αρχή που ήρθε, έγινε επίσημα γνωστό πως ήρθε για την ΔΕΘ, και για να κάνει κάποια δοκιμαστικά δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Κατερίνη. Θα γυρνούσε στην Ιταλία και θα επέστρεφε όταν το δίκτυο ήταν έτοιμο, τόσο σε ηλεκτροκίνηση, όσο και στις γραμμές, σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων κοντά στη Λαμία. Τώρα, όλη αυτή η ιστορία να οναμασθεί «φιάσκο», έ, μάλλον πάει πολύ!
--------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου