Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Η Χαλαρότητα της Πειθαρχίας και η Απαξίωση των Στελεχών … «Χτυπάνε Καμπάνες στο Στράτευμα!»


Η Χαλαρότητα της Πειθαρχίας και η Απαξίωση των Στελεχών … «Χτυπάνε Καμπάνες στο Στράτευμα!»
Το έστειλε ο Φραγκούλης Φράγκος
    Πολλά και όχι τυχαία φαίνεται να είναι τα συνεχιζόμενα τελευταία κρούσματα στο Στράτευμα, δημιουργώντας  εύλογα ερωτηματικά για το τι στην Ευχή συμβαίνει στο Στράτευμα !
    Αν κάποιος από και με την ματιά ενός Έμπειρου  Στρατιωτικού προσπαθήσει να το αναλύσει …Είναι φυσικό και επόμενο να φτάσουν τα πράγματα προς τα εκεί που πάνε και ακόμη δεν είδαμε τίποτε !
    Αν και οι αντιδράσεις ακόμη δεν είναι φανερές  η χαλαρότητα στη πειθαρχία στο Στράτευμα η αντίδραση Ανωτάτων Αξιωματικών με το όλα είναι Εξαιρετικά ,θα μας οδηγήσει σε άλλα μη ελεγχόμενα φαινόμενα !
    Όλοι γνωρίζουν οτι στο Στράτευμα όλα είναι χαλαρά από την παρουσίαση των  κληρωτών ,απο την μη εφαρμογή των νόμων σε όλους όσους  είναι ανυπότακτοι
    …Και από το να κάνουν Κουμάντο οι Πολιτικοί για τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις των Οπλιτών σε Μονάδες του Εσωτερικού της Χώρας ,μέχρι και την επιλογή των Αξιωματικών σε θέσει κλειδιά του Εξωτερικού !
    Όλα αυτά και η αναξιοκρατία σε σχέση δε με την Οικονομική  Κρίση φέρνει αποτελέσματα που δεν τα είχαμε δει ,ούτε τα είχαμε συνηθίσει στο Στράτευμα !
    Όλα είναι χαλαρά και όλα είναι υπό συζήτηση ακόμη και οι διαταγές ...Αλλά και η απαξίωση των Στελεχών που ασχολούνται με την σίτιση των  δήθεν προσφύγων που κάνουν ότι θέλουν ,χωρίς να υπακούν σε κανένα νόμο ,μη σεβόμενοι την χώρα που τους φιλοξενεί κάπου θα ξεσπάσει !!
    Αν δεν το πήραν χαμπάρι ακόμη τα Επιτελεία καιρός είναι να φύγει αυτή χαλαρότητα και ο Στρατός να επιστρέψει στη Πειθαρχία και στην Αποστολή του !
    Μόνο τυχαίο  θέμα δεν είναι η Αιχμαλωσία των  Στελεχών μας από Τούρκους Φρουρούς των Συνόρων …Πράγμα αδιανόητο σε άλλες εποχές ,τότε που το Στράτευμα ήταν αυτό που έπρεπε να είναι!
    Το πόσο επηρέασε στο Ηθικό το συμβάν των Στελεχών μας …Ας  ρωτήσουν όσους φυλάνε Ενέδρες στο ποτάμι και εκτελούν Περιπολίες στα Σύνορα !
    Καιρός να αλλάξουν τα πράγματα ..Πριν μας πάρει η κάτω βόλτα και τα πράγματα χειροτερέψουν !
    Σχόλιο: Aς μη κρίνουμε μόνο από τις επιδείξεις των Ειδικών Δυνάμεων που κάνουν ακριβώς τα ίδια, κάθε φορά που κάποιος πάει να τους επισκεφτεί !!

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή