Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ


Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
    Υπό ιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες θα παραμείνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος νοσηλεύεται στο 251 ΓΝΑ με πρόβλημα υγείας.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων. Το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του ναυάρχου Αποστολάκη δεν έχει γίνει γνωστό.
    Εξάλλου, αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει ήδη υποβληθεί ή πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο ή άλλου είδους ιατρική επέμβαση.
    Την Κυριακή (08/07/2018) το ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, αποφάσισε την προσωρινή αντικατάσταση του κ. Αποστολάκη ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.
Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:
    «Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων Ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
    Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου