Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ξηλώστε τα όλα!


Ξηλώστε τα όλα!
zougla.gr
    Οικοπεδοποίησαν... τη θάλασσα στο Δερβένι Κορινθίας!
    Tην παρακάτω αποκαλυπτική φωτογραφία από το Δερβένι Κοριθνίας έστειλε αναγνώστης στο zougla.gr.  Όπως θα δείτε κάποιοι αποφάσισαν να οριοθετήσουν με πέτρες ακόμη και τη θάλασσα.
    Η φωτογραφία που έστειλε ο αναγνώστης συνοδευόταν από τη λεζάντα «
Δερβένι Κορινθίας. Όχι μόνο δρόμοι κλειστοί ή περιφραγμένοι αλλά οικοπεδοποίηση και της θάλασσας!»
    *Οι αναγνώστες που διαπιστώνουν οτιδήποτε κάνει τη ζωή των πολιτών δύσκολη και την θέτει σε κίνδυνο μπορούν να στέλνουν καταγγελίες, video και φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zougla.gr.

2 σχόλια:

  1. Εχω σπίτι στην Λυγια Κορινθίας δεν υπαρχει διοδος προς την θαλασσα σχεδον πουθενά.Εγω διατηρησα με πολυ αγώνα μια μικρή διοδοαπεναντι απο το σπίτι μου όπου ηταν νομικα κατοχυρωμένη με δικαστική αποφαση και εκανα τεραστιο αγωνα για να την Μια ματια λοιπον και στην Λυγια Κορινθίας ιδιο και χειροτερο τοπιο απο το Δερβένι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ένας κρετίνος θα εκλάμβανε, ως «οικοπεδοποίηση της θάλασσας», την κατασκευή κάθετων προβόλων από βράχια που τοποθετήθηκαν εκεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια του Δήμου και της Περιφέρειας να προστατεύσουν το Δερβένι από τη διάβρωση που απειλεί άμεσα τα σπίτια.
    Το Δερβένι είναι από τα παλιότερα χωριά της Κορινθίας και στην παραλία του υπάρχουν σπίτια ηλικίας 150 ετών και άνω.
    Όποιος κάνει μια αναζήτηση για τη διάβρωση στη νότια πλευρά του Κορινθιακού θα διαπιστώσει
    ότι η θάλασσα μπαίνει στα σπίτια και όχι το αντίθετο.
    Λυπάμαι που με περισσή βιάση αναδημοσιεύετε τέτοιες ανοησίες…
    Μετά από ανάλογο ενημερωτικό μου μήνυμα το Ζουγκλα απέσυρε αυτή τη βλακώδη και προσβλητική για τους κατοίκους του Δερβενίου ανάρτηση, χωρίς όμως να ζητήσει έστω μια συγνώμη, όπως όφειλε και όπως οφείλετε και εσείς...

    Επισκέπτης Δερβενίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή