Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/7/2018)
Ανδρέας
     Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ θα πάω να παίξω «στοιχημα» 5 ευρώ, για νίκες Αγγλίας και Γαλλίας στους ημιτελικούς και νίκη Γαλλίας στον τελικό! Έτσι μου βγαίνει……
---------------------------------
    Η μήνυση-αγωγή-αίτηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ορίστηκε να εκδικαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 7/12/2018. Ακόμη και με θετική απόφαση του ΣτΕ, νομίζει κανένας πως αυτό θα σταματήσει τους Συριζαίους από τη συνέχεια; Εδώ, τόσες και τόσες αποφάσεις του ΣτΕ τις «έγραψαν» ( ξέρετε πού… ) σε αυτή θα σταματήσουν; Η λύση είναι μόνο μία, και… ο μπακλαβάς γωνία!
---------------------------------
    Καλά όλα αυτά τα «έθνικ» φαγάδικα, όμως δεν λέει ο αρθρογράφος τίποτα για την… ταμπακιέρα. Πόσο πάει το μενού, δηλαδή. Γιατί είναι σίγουρο, πως τα μισά τουλάχιστον είναι… «πιασοκωλάδικα»!
---------------------------------
    Οι Αυστριακοί και οι Ιταλοί, προσπαθούν να προστατεύσουν την πατρίδα τους από τα μιλιούνια των «λάθρο». Εμείς τι κανουμε;;;; Σιγά – σιγά θα τους έχουμε έτοιμο και… «γουέλκαμ ντρίγκ»! Ά, ξέχασα, οι Αυστριακοί και οι Ιταλοί είναι…. ακροδεξιοί και … φασίστες! Αυτό μας λένε οι «ινστρούχτορες»!
---------------------------------
    Μα το έχουμε πεί από την αρχή, πως στο «σκοπιανό ζήτημα», από την αρχή η υπόθεση ήταν «στημένη» και η τράπουλα «σημαδεμένη». ΠΡΙΝ από τις διαπραγματεύσεις, ήξεραν το τέλος της «συμφωνίας». Τώρα πλέον, κανείς δεν αμφιβάλλει. Και δεν φταίνε, ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι Γερμανοί. Οι ιδεοληψίες και ο ρεβανσισμός των «ελλήνων» αριστερών φταίνε. Οι προδότες του συμμοριτοπολέμου, πρέπει να δικαιωθούν! Έτσι, Αλέξη;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου