Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2018)
Ανδρέας
    Δεν μπορώ να καταλάβω, τι τον έπιασε τον «Πινόκιο» και τους «συντρόφους» του, να θέλουν να λύσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα με τους «φίλους γείτονές μας». Στην αρχή, η Συμφωνία των Πρεσπών με τους σκοπιανούς, όπου παραχώρησε το μοναδικό διαπραγματευτικό μας «ατού» ( το όνομα) αμαχητί! Τώρα, θέλει να δώσει στους αλβανούς όλα όσα διεκδικούν, σε στεριά και θάλασσα! Και είμαι σίγουρος, πως εάν τελειώσει με τους αλβανούς, παραχωρώντας, όπως συνηθίζει, «Γήν και Ύδωρ», θα ακολουθήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους τούρκους, για την Θράκη και τα νησιά που διεκδικούν! Και εκεί θα θελήσει να υπάρξει…. «επωφελής συμφωνία»! Δεν αποκλείεται να έχει στο μυαλό του και την παραχώρηση της Καβάλας στους βούλγαρους, σαν … αποζημίωση για τον Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο! Εάν είχαν ακόμα κομμουνισμό, θα το σκεφτόταν σοβαρά. Μια φορά βγήκε αριστερή κυβέρνηση, και πάει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες, υπαρκτές και ανύπαρκτες, που υπάρχουν από δεκαετίες! Εάν ζητούσαν οι ιταλοί τα Επτάνησα, έ, όλο και κάτι θα τους έδινε…. Έμεινε κανένας γύρω – γύρω; Έμαθαν πως γα@@όμαστε, και πλάκωσαν και οι γύφτοι! Και αφού η μόνη αντίδραση είναι οι εκλογές, αυτές έπρεπε να γίνουν ΕΧΘΕΣ! Βέβαια, υπάρχουν δοσίλογοι και από την άλλη μεριά, σε ότι αφορά το σκοπιανό (Ντόρα κτλ…) που πρέπει να ξεφορτωθούμε. Πώς όμως;;
---------------------------------------
    Όλο τούρκους πολίτες συλλαμβάνουν στον Έβρο, τους κερνάνε καφέ και τους αφήνουν. Πώς θα γίνει να πιάσουν και 5-6 στρατιωτικούς; Άσε, καλύτερα να μην το κάνουν, γιατί θα ξαναγίνουμε ρεζίλι! Άλλωστε, διαφορετική είναι η τιμή της ζωής στην Ελλάδα ( ακόμα… ) από αυτήν της Τουρκίας. Είναι και 85-90 εκατομμύρια.
---------------------------------------
    Πολύ ζέστη ρε παιδί μου… Οκτώ το πρωί, και 30,8 στη σκιά! Ούτε για μπάνιο δεν συμφέρει να πάς. Μια ώρα να πάς, μια να γυρίσεις, δυό τρείς στη θαλασσα, πάει το 5ωρο ( τουλάχιστον) Καλά είναι και εδώ με το αιρ-κοντίσιον…. Υπάρχει και λάστιχο στο μπαλκόνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου