Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/7/2018)
Ανδρέας
    Για να μην λένε πως κάνω διακρίσεις, βάζω σήμερα και τα ονόματα αυτών που μάλλον κατά λάθος γεννήθηκαν στην Ελλάδα ( εάν γεννήθηκαν εδώ…. ) και που προσυπογράφουν το «μανιφέστο» για τη «συμφωνία των Πρεσπών». Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, που μας κάνουν γνωστά τα ονόματά τους….. Αν και το βέβαιο είναι, πως μερικά ονόματα μπήκαν «κατ’ εκτίμηση», προεξοφλώντας τις επιθυμίες.
---------------------------------------
    Απορώ, πόσο ηλίθια μπορεί να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, όταν λέει όλα αυτά για… γεωγραφικούς προσδιορισμούς κτλ κτλ κτλ για το Σκοπιανό. Δεν αντιλαμβάνεται το προφανές, πως όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία! Αυτή είναι η αφετηρία για τις αλυτρωτικές βλέψεις των σκοπιανών. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, είναι ή ηλίθιος, ή προδότης. Ή, και τα δύο!
---------------------------------------
    Έχω μια απορία, και απευθύνομαι σε όλους τους απόστρατους αξιωματικούς Διαβιβάσεων τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά και στους εν ενεργεία. Έχουμε το ΠΕΖΙΚΟ, το ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ, τα ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, το ΜΗΧΑΝΙΚΟ και… ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ! Γιατί το αποκαλούμε έτσι; Το όνομα ΟΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ δεν είναι αρκετό; Γιατί θέλουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι είναι Όπλο; Μήπως αυτό έγινε από την ανασφάλεια κάποιων στο παρελθόν και μας ακολουθεί σαν σκιά μέχρι σήμερα; Προσωπικά, το θεωρώ υποτιμητικό για τις Διαβιβάσεις, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΟΧΟ σε κάθε πόλεμο! Οι ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ λοιπό, και όχι… ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου