Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/7/2018)
Ανδρέας
    Πώς την έλεγαν εκείνη την παλιά διαφήμιση; «Η πρώτη φροντίς το πρωί και η τελευταία το βράδυ» ; Ε, έτσι έγινε και στο Βέλγιο – Αγγλία 2-0. Ένα στην αρχή και ένα στο τέλος, και… «Τέζα η Τερέζα»! ( όχι η Μέι…). Πολλοί θα κάνουν τον συλλογισμό, πως εάν είχαμε αποκλείσει το Βέλγιο, θα ήμασταν εμείς στη θέση του. «Κολιός, κολιός και από ένα βαρελάκι…»
-----------------------------------------------------
   Βρε άσχετοι, τους αχινούς δεν τους… ψαρεύουν, αλλά τους μαζεύουν! Σαν τα μύδια, τα στρείδια και άλλα παρεμφερή. Ούτε μαρίδες, ούτε γαρίδες είναι….
-----------------------------------------------------
    ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, πρόκειται για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ! Στις διαδηλώσεις στο Πισοδέρι, την ημέρα που υπογράφτηκε η «συμφωνία», οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, αλλά… την ΞΕΝΗ δύναμη SEEBRIG η οποία με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ επενέβη για να μην χαλάσει την  «ζαχαρένια» του Πινόκιο και του Ζάεφ! Με ανελέητους ξυλοδαρμούς, μέχρι σημείου μία διαδηλώτρια ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ. Όχι «να χάσει», αλλά ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ! Εάν συνέβη αυτό, αφ ενός όλα τα ΜΜΕ το έκαναν «γαργάρα» με αλατόνερο, αφ ετέρου οι ευθύνες της εγκάθετης κυβέρνησης αλά και ειδικότερα του Υπουργού Δημόσια Τάξης είναι τεράστιες! Περιμένουμε ανακοίνωση πάνω στο θέμα, με την ελπίδα πως έχουμε πέσει θύματα παραπληροφορήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου