Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/7/2018)
Ανδρέας
    Καλά, ο Τσίπρας δεν μας έλεγε πως το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά λύθηκε με σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και θα παραμένει ως έχει μέχρι να τελειώσει το μεταναστευτικό; Ή μήπως δεν είχα καταλάβει καλά. Τώρα, δεν μας δίνουν την «δόση μας», λόγω αυτού του θέματος. Και θέλουν … «ισοδύναμα» 28.000.000 ευρώ!!! Πάει, τέλειωσε, από εδώ και πέρα, σε αυτή τη στήλη, ο Τσίπρας θα ονομάζεται «ΠΙΝΟΚΙΟ»! Όλοι τον ξέρετε….
--------------------------------------------
    Και λέει ο Καμμένος, πως τα 28.000.000 ευρώ θα καλυφθούν από τους πόρους του… ΥΕΘΑ!!!!! Με τις γνωστές μεθόδους ( κλείσιμο στρατοπέδων, συρρικνώσεις μονάδων, ματαιώσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων κτλ) Το μόνο που δεν τόλμησε να πεί ( αλλά θα το κάνει) είναι η περαιτέρω μείωση των μισθών και γενικώτερα των οποιονδήποτε απολαβών των στελεχών των ΕΔ. Και μία απορία. Εάν αυτά που θα κοπούν είναι περιττά, γιατί δεν τα έχουν κόψει μέχρι τώρα για να τα αξιοποιήσουν πιο σωστά ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔ; Τι λέω και ψάχνω τώρα…..
--------------------------------------------
    Ας μην παρεξηγούμε τους Αμερικανούς και το θέμα των πωλήσεων όπλων. Πουλάνε σε οποιονδήποτε τα ζητήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Στην Αμερική, ο Θεός ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ, πάει και τελείωσε! Εμείς τι περιμένουμε; Να μην πουλήσει τα F-35 στους «κακούς» Τούρκους; Εάν πάρουν λεφτά, θα τα δώσουν! Τέρμα οι χαζομάρες!
--------------------------------------------
    Και διαβάζω για την ασφάλεια των Wi Fi, να κάνουμε «αυτό» , να μην κάνουμε «εκείνο» και πάει λέγοντας. Οι μέγιστες σαχλαμάρες! Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ μου άποψη που ανταποκρινεται και στην πραγματικότητα, είναι πως ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ, εφ όσον υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα. Και τα μέσα αυτά, ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Για το λόγο αυτό, καλά θα ήταν να προσέχετε, γιατί εάν γίνει κάποια «στραβή», η ευθύνη θα είναι όλη δική σας!
--------------------------------------------
    Κάποιοι περίμεναν, πως στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, ο Πινόκιο θα ζητούσε από τον «σουλτάνο» να ελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς μας, και εκείνος θα το έκανε. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, πάρτε το απόφαση! Ό μόνος τρόπος να γίνει αυτό, είναι να συλληφθούν 5-6 τούρκοι στρατιωτικοί, να μεταφερθούν στις Φυλακες Ορεστιάδας ( εάν υπάρχουν) και μετά να πείς στον φίλο μας… «Μολών λαβέ», αλλά φέρε και τους δικούς μας! Επικίνδυνο; Φυσικά και επικίνδυνο! Όμως, κάποιες ενέργειες, θέλουν και ακραία αντιμετώπιση, για να σε πάρουν στα σοβαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου