Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/7/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/7/2018)
Ανδρέας
     Τι διάβασα; Στη ΔΕΘ θα εξαγγείλει ο…. εθνικός μας ηγέτης την … καταβολή αναδρομικών 65 μηνών (!!!!!!) από τα κλεμένα, στα εε και εα στελέχη των ΕΔ και ΣΑ; Σύνολο 450.000.000 ευρώ;;; Πάει, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!
------------------------------------------
    Σιγά μην δώσουν πίσω τις επιστροφές φόρου , όπου υπάρχουν. Σπάνιο πράγμα δηλαδή, και όταν συμβαίνει, πρόκειται για… «ψιλά». Θα τα κρατήσουν, για να τα… συμψηφίσουν με μελλοντικές οικονομικές απαιτήσεις ( όρα «ΧΑΡΑΤΣΙΑ») που θα υπάρξουν. Τον ΕΝΦΙΑλτη, φερ’ ειπείν…
------------------------------------------
    Καλοί οι κανόνες καλής γειτονίας σε πολυκατοικία, όμως, εάν πέσεις σε «στραβό», η εφαρμογή είναι άσκοπη. Οι κανόνες, είναι για ανθρώπους, Τα ΖΩΑ δεν συμπεριλαμβάνονται. Θέλουν άλλου… είδους μεταχείριση! Όλοι θα έχετε κάποια παραδέιγματα. Εάν δεν έχετε, ε, τότε είστε ευτυχείς!
------------------------------------------
     Δεν βιάζομαι να κρίνω τους επερχόμενους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Εκ πρώτης όψεως, το γεγονός είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Όμως, υπάρχουν τόσοι κομπιναδόροι, που έχουν βρεί του κόσμου τα τερτίπια για να αποφεύγουν τις πληρωμές. Και είναι… «έχοντες»! Έ. Αυτούς να τους ρημάξουν! Και να τους κάνουν και δώρο ένα… τσαντήρι! Πάντως, αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως «κατ’ εντολή της τρόϊκα» λαμβάνονται επώδυνα οικονομκά μέτρα, και μετά βγαίνει η τρόϊκα και λέει: «Όχι, αυτό δεν το ζητήσαμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου