Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Μέντιουμ νάρκωσε και βίασε ανήλικη πελάτισσά του



Μέντιουμ νάρκωσε και βίασε ανήλικη πελάτισσά του
    Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε το 53χρονο μέντιουμ από τη Ρόδο, μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω να τον καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, χωρίς αναστολή, για τον βιασμό ανήλικης.
    Ο άνδρας είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Ρόδου το καλοκαίρι του
2015, μετά την αποκάλυψη ότι είχε βιάσει 17χρονη, με την πρόφαση ότι θα της αποκάλυπτε τι της επιφύλασσε το... μέλλον! Ο 53χρονος, μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση του δικαστηρίου, οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου ήταν προφυλακισμένος μετά τη σύλληψή του, πριν από περίπου έναν χρόνο.
    Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της
12ης Ιουνίου 2015, στο σπίτι του τότε 50χρονου στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη Ρόδου, όπου είχε προσκαλέσει την ανήλικη, η οποία τον είχε γνωρίσει μέσω φίλης της.   Σύμφωνα με την καταγγελία, το μέντιουμ είχε προσφέρει ένα ποτήρι κρασί στη μαθήτρια, η οποία ζαλίστηκε γρήγορα κι έχασε τις αισθήσεις της, γεγονός που την κάνει να εκτιμά ότι το κρασί της περιείχε κάποια υπνωτική ουσία. Οταν συνήλθε, διαπίστωσε με τρόμο ότι ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και από πάνω της βρισκόταν ο 50χρονος!
    Η 17χρονη άρχισε να ουρλιάζει και να προσπαθεί να τον διώξει από πάνω της, ωστόσο εκείνος ήταν βαρύτερος από εκείνη και της έσφιγγε τον λαιμό. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές της να τον απωθήσει, ο κατηγορούμενος την κράτησε σχεδόν ακινητοποιημένη και τη βίασε εξαπολύοντας ταυτόχρονα απειλές ότι θα της έκανε κακό, αν δεν ηρεμούσε. Την άλλη μέρα το θύμα πήγε μαζί με τη μητέρα του στην Ασφάλεια Ρόδου και κατήγγειλαν το περιστατικό. Ο άνδρας συνελήφθη, αλλά τόσο στις αστυνομικές όσο και στις δικαστικές Αρχές δήλωσε σεξουαλικά ανίκανος, ισχυρισμός που δεν έπεισε κανέναν.
    Μάλιστα, ο ίδιος είχε εμπλακεί το 2007 σε ακόμα μία θλιβερή υπόθεση εξακολουθητικού βιασμού 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της (!), γνώριμο των Αρχών για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Ο τότε 42χρονος είχε κατηγορηθεί ότι είχε αναγκάσει τη μαθήτρια να πάρει ναρκωτικό χάπι για να καμφθούν οι αντιστάσεις της κι έτσι αυτός με τον αδελφό της να μπορούν με άνεση να κάνουν όργια μαζί της. Τότε είχε ισχυριστεί ότι είδε τον 27χρονο να κάνει σεξ με την αδελφή του, αλλά αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο όργιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου