Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/3/2018)
Ανδρέας
    Τι μανία που έχουν όλοι οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης με το Στρατόπεδο Πεδίου Άρεως όπου είναι το Στρατηγείο του Γ΄ ΣΣ… Επι σειρά πολλών ετών, το ζητούσαν να το κάνουν Δημαρχείο. Ακόμα και όταν το ΥΕΘΑ τους χάρισε τον χώρο του παλιού Στρατιωτικού Πρατηρίου,  Στρατιωτικου Θεάτρου και Φρουραρχείου, στη συμβολή Γ’ Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, αυτοί το είχαν ξεχερσώσει και μετατρέψει σε αλάνα όπου παρκάριζαν όποιο ήθελαν. Μέχρι που κατάλαβαν πως το Γ΄ΣΣ δεν το παίρνουν, και έκαναν το Δημαρχείο και το Βυζαντινό Μουσείο, αφού για αυτόν ακριβώς το λόγο παραχωρήθηκε  η έκταση. Όμως, αυτοί το σκοπό τους. Βγαίνει τώρα ο άλλος , ο «μη μου μιλατε για αυτόν» και θέλει το Στρατόπεδο για να το κάνει πάρκο! Και λέει, πως δεν είναι σωστό μέσα σε μία πόλη να υπάρχουν   μονάδες  ταχείας επέμβασης του ΝΑΤΟ !!!!! Καλά, πού είδε τις… Μονάδες; Να ήταν ο Κουρουπλής, θα το καταλάβαινα. Όμως, ετούτος πού τις είδε; Ή μήπως του το βεβαίωσε ο…. Μηλαπίδης…. Πολύ βρώμισε η πόλη μας, και πρέπει να καθαρίσει.
-------------------------------------------------
    Εκεί στις ΗΠΑ, κατ’ εξακολούθηση οι δασκάλες εκπαιδεύουν τους μαθητές και πέραν του ωραρίου. Τόσο φιλότιμες είναι, αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει κανένας. Ποιά θα τους κάνει καλύτερο μάθημα, εκτός από τη δασκάλα;  Και τις κυνηγάνε και από πάνω. Από πού θα μάθουν τα παιδιά; Έ;
-------------------------------------------------
    Μάλλον ο «διπλανός» μας πρέπει να είναι ψυχοπαθής. Δεν δικαιολογούνται διαφορετικά τα όσα λέει. Η  νομίζει πως μπορεί να τα λέει ανενόχλητος. Έχει αρχίσει όμως να εκνευρίζει, και πολύ φοβάμαι ( ή εύχομαι;;; ) πως θα το φάει το κεφάλι του. Και τι θα κάνουν μετά χωρις Σουλτάνο; Η μήπως οι υπόλοιποι είναι χειρότεροι. Προς το παρόν, θέλουν να εξοντώσουν τους Κούρδους. Δεν είναι και αυτοί καλά «κουμάσια», και δεν κάθονται να τους σφάξει. Αντιδρούν. Κακώς… Πολύ κακώς….
-------------------------------------------------
    Το τι έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν έξυπνοι, το μάθαμε. Πότε θα γίνει καμιά μελέτη, για να μάθουμε και τι τρώνε οι σύγχρονοι Έλληνες και γίνονται ηλίθιοι; Με έντονη εκδήλωση ηλιθιότητας τις ημέρες των … εκλογών;
-------------------------------------------------
    Καλά τα λέει ο Κωσταράκος. Πόσο πιο καθαρά πρέπει να τα πεί; Η άμυνά μας είναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ! Γιατί, εάν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις τον άλλο να σε ξύσει.
-------------------------------------------------
    Ο Ερντογάν λέει πως θα πάρουνε ζωές για να γίνει η Τουρκία μεγάλη. Δεν ξέρω τι ελπίζει ότι θα πάρουνε, από εμάς όμως, θα πάρει «ένα κβά τσόκια» ή «μια μάντρα αρχ@@@@α».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου