Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/1/2018)
Ανδρέας
    Πάλι καλά που αποφάσισαν το Μετρό προς Καλαμαριά - Αεροδρόμιο  να γίνει επιφανειακό και όχι υπόγειο. Έτσι υπάρχει περίπτωση να τελειώσει! Ξέρετε που θα είναι το τερματικό; Στη Μίκρα, κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Μήπως αυτό ( για όσους ξέρουν το παρασκήνιο ) σας δίνει μια ιδέα για έναν από τους λόγους που «κάποιοι» θέλουν να εξοντώσουν τον ΗΡΑΚΛΗ; Μήπως επειδή ο τερματικός είναι στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του; Άλλη φορά, περισσότερα….
-----------------------------------------
    Το έσχατο μέτρο εξαθλίωσης…. Μετά το πούλημα των χρυσών κειμηλίων και τιμαλφών της οικογένειας ( που όλες έχουν λίγα ή πολλά ) έρχονται τώρα, να σου προτείνουν να πουλήσεις όργανά σου, όπως το νεφρό, για να επιβιώσεις! Και είναι κρυφό μυστικό, πως ζήτησαν μέχρι και άλλα όργανα, που σηματοδοτούν τον θάνατο, για να επιβιώσει η υπόλοιπη οικογένεια. Χωρίς σχόλια.
-----------------------------------------
    «Βάλτε μας στην ΕΕ γιατί διαφορετικά σας γεμίζουμε λαθρομετανάστες»! Περίμενε κανείς διαφορετική θέση των «διπλανών» μας;;;
-----------------------------------------
    Ο νόμος λέει για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ και ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των POS. Δεν λέει τίποτα και για ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ!
-----------------------------------------
    Κλείνουν τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων! Αυτό είναο καλό ή κακό; Δεν ξέρωγια άλλες παραμέτρους, αλλά για τις τοπικές κοινωνίες δεν είναι καλό.  Όλοι όμως ξέρουν τις υπερβολικές τιμές με τις οποίες χρέωναν καφετέριες, σαντουιτσάδικα και τα παρεμφερή, κοντά στο ΚΕΝ Κορίνθου! Από όταν είχαμε δραχμές ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου