Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/1/2018)
Ανδρέας
    Ποτέ δεν θεώρησα σοβαρό άνθρωπο τον Ζουράρι. Απλώς, διασκέδαζα με τις λογοπλασίες του. Αν και δεν επρόκειτο ποτέ να τον ψηφίσω, σε όποιο κόμμα και εάν ανήκε, χάρηκα που μπήκε στην Βουλή, υποθέτοντας πως θα δώσει κάποιο «χρώμα» χιούμορ με τα λεγόμενά του, όπως και κάποιοι και κάποιες ( κυρίως) γραφικές.  Το κακό όμως ήταν, πως μέσα στην γενική φαιδρότητα που επικρατεί, τον υπουργοποίησαν! Έναν φαιδρό άνθρωπο, ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ!. Και φυσικά, ο Ζουράρις δεν αναλογίστηκε το κύρος και τις ευθύνες της θέσεώς του, δεν σοβαροποιήθηκε έστω και με προσπάθεια, αλλά άφησε το παλιό και καβάλησε μεγαλύτερο καλάμι!  Και αυτόν τον άνθρωπο, που μας έχει όλους γραμμένους στα… «μεζεδάκια» του, τον πληρώνουμε εμείς!!!!!! Ίσως, γιατί κάθε «αυλή» πρέπει να έχει και τον γελωτοποιό της. Όμως, αυτή τη φορά, υπέπεσε σε θανάσιμο αμάρτημα! Γνωστός παοκτσής όντας, προσέβαλε και εξύβρισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη, παραδοσιακών αθλητικών «εχθρών» της ομάδας του. Και επειδή Αρειανοί ( κυρίως λόγω εκλογικής περιφέρειας ) και Ολυμπιακοί είναι μεταξύ των ψηφοφόρων του, ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, προς διασκέδαση των αθλητικά ομοϊδεατών του! Αυτό, είναι Αμάρτημα Καθοσιώσεως! Του προτείνω να παρατήσει το βουλευτιλίκι και να πάει σε κάποια από τις πρωϊνές εκπομπές της τηλεόρασης, για να έχει και επίσημα τον τίτλο του… διασκεδαστή!
---------------------------------------
    Όλα καλά και άγια, αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με την πρόταση για «έντιμο συμβιβασμό» με τους Σκοπιανούς, που προτείνει ο Νίκος Μέρτζος, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Έντιμος συμβιβασμός, για οικονομικούς λόγους αποκλειστικά, δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί τα Εθνικά Θέματα είναι πιο σημαντικά από όλα τα άλλα, σε όποια θέση και εάν έχουμε έρθει, γενικώς. Ας το σκεφτεί καλύτερα. Η λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι δυνατόν να υπάρχει στην ονομασία των Σκοπίων, για άπειρους λόγους.
---------------------------------------
    Ίσως θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να ευγνωμονούμε τον κύριο Ζάεφ, που μας παραχωρεί το δικαίωμα να λεγόμαστε και εμείς Μακεδόνες!!!!! Έ, ρε, βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου