Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Οι 10 διάσημοι ηθοποιοί με το υψηλότερο IQ



Οι 10 διάσημοι ηθοποιοί με το υψηλότερο IQ
    Ο κόσμος τους αγαπάει, παρακολουθεί την ζωή τους και τους έχει ως πρότυπα! Είναι οι διάσημοι ηθοποιοί που γνωρίζουμε μέσα από την μεγάλη οθόνη. Ο μέσος όρος IQ στην Αμερική είναι 98.
     Ο Albert Einstein είχε IQ 160, ενώ ο Γαλιλαίος 182.
    Στην παρακάτω λίστα υπάρχουν διασημότητες με μεγαλύτερο IQ από τους παραπάνω.

Arnold Schwarzenegger, 135
    Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ο άνθρωπος που είπε "Νομίζω πως ο gay γάμος θα έπρεπε να γίνεται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας", έχει IQ 135.

Shakira, 140
    Μια από τις πιο σέξι καλλιτέχνιδες, μητέρα και ιδρύτρια δύο σχολείων.

Madonna, 140
    Κανείς δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο της Madonna αν δεν έχει λίγο μυαλό. Τρεις δεκαετίες στην βιομηχανία της μουσικής και ακόμα καταφέρνει να εντυπωσιάζει τα πλήθη.

Nolan Gould, 150
    Κι όμως, ο Luke από την σειρά Modern Family είναι μια μικρή ιδιοφυΐα. Με IQ 150 δεν φαντάζει περίεργο γιατί αποφοίτησε από το λύκειο μόλις 13 χρονών.

Sharon Stone, 153
    Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός έχει πολύ υψηλό IQ και γι' αυτό το λόγο, της προσφέρθηκε υποτροφία από το πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας, το οποίο όμως εγκατέλειψε για να γίνει μοντέλο.

Quentin Tarantino, 160
    Δεν προκαλεί έκπληξη. Αντιθέτως έκπληξη προκαλεί ότι ο θρύλος του κινηματογράφου παράτησε το σχολείο στα 15 του για να δουλέψει σε video club.

James Woods, 184
    Έχει δώσει την φωνή του στις σειρές Family Guy και Simpsons, αλλά και στην ταινία της Disney, Ηρακλής. Κέρδισε υποτροφία από το πανεπιστήμιο του ΜΙΤ, το οποίο όμως εγκατέλειψε λίγο πριν την αποφοίτησή του, για να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία.

Lisa Kudrow, 160
    Αποτελεί ειρωνεία όταν ένας τόσο έξυπνος άνθρωπος, διαλέγει περισσότερο ρόλους αφελή χαρακτήρων. Η ηθοποιός πέρα από την λαμπρή καριέρα της στον χώρο του θεάματος, έχει και bachelor στην Βιολογία και έχει δουλέψει ως ιατρικός ερευνητής με τον πατέρα της.

Rowan Atkinson, 178
    Ο ηθοποιός δεν έχει κανένα απολύτως κοινό χαρακτηριστικό με τον αγαπημένο μας Mr. Bean. Ο ηθοποιός σπούδασε ηλεκτρικός μηχανολόγος στο πανεπιστήμιο του New Castle, ενώ πήρε το master του στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου