Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τα... άκουσε ο Βίτσας από τους λαθρομετανάστες στα Τρίκαλα -Υποσχέθηκε να τους φτιάξει λαχανόκηπο!



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Τα... άκουσε ο Βίτσας από τους λαθρομετανάστες στα Τρίκαλα -Υποσχέθηκε να τους φτιάξει λαχανόκηπο!
….. και οι «λάθρο» του απάντησαν.
«Τα λόγια σου μας χόρτασαν και το ψωμί σου φά’ το»!
trikalaola.gr
     «Τα άκουσε» το απόγευμα της Πέμπτης ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας από τους λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot των Τρικάλων.
    Οι λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές, απέχοντας μάλιστα από τη σίτιση, εξέφρασαν άμεσα τα παράπονά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως στο φαγητό. Ζήτησαν να τους δίνονται κάποια χρήματα, να μπορούν να προμηθεύονται κάποια ήδη πρώτης ανάγκης διευκρινίζοντας ότι τα χρήματα αυτά δεν τα ζητάνε από το Ελληνικό κράτος και τους πολίτες.
    Ο Δ. Βίτσας δεσμεύτηκε πως έχει δώσει εντολές για καλύτερη σίτιση και μάλιστα μίλησε για έκδοση κάρτας που θα μπορούν οι λαθρομετανάστες να αγοράζουν πράγματα που επιθυμούν. Οπως υποσχέθηκε μέχρι και... λαχανόκηπος θα κατασκευαστεί στο hot spot και γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ έχει γίνει μέριμνα τα παιδιά να πάνε σε σχολεία των Τρικάλων.
    Ο κ. Βίτσας συνοδευόταν από τους Τρικαλινούς βουλευτές, Σάκη Παπαδόπουλο και Χρήστο Σιμορέλη και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαθανασίου.
    Ακόμη παρέστησαν, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γραβάνης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου