Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Εκστρατεία Οικονομικής Ενίσχυσης



Εκστρατεία Οικονομικής Ενίσχυσης
    Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,
    Το κόμμα μας συμπλήρωσε 4 χρόνια ενεργού δράσης στην πολιτική ζωή της χώρας και παραμένει στις εθνικές επάλξεις αγωνιζόμενο για το καλό της Πατρίδας στην δύσκολη αυτή περίοδο για την Ελλάδα μας.   Αγωνίζεται με την δύναμη της ψυχής των μελών και φίλων του, χωρίς οικονομική βοήθεια από την πολιτεία ή τα διαπλεκόμενα. Στηρίζεται αποκλειστικά στην δική σας μικρή ή μεγάλη βοήθεια, γιατί δεν έχει άλλους πόρους.
    Για τον λόγο αυτό ξεκινήσαμε μια εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης για τις λειτουργικές ανάγκες μας και την δυνατότητα καθόδου στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν διεξαχθούν. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που μας στηρίζεται, μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι κρατάμε την φλόγα της ελπίδας δυνατή.     
    Γνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση όλων μας, γιατί την βιώνουμε κι εμείς. Όμως και τα ελάχιστα ευρώ, με τα οποία μπορείτε να ενισχύετε κάθε μήνα τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι πολύτιμα για την συνέχιση του αγώνα μας.
    Η κατάθεση μπορεί να γίνεται στην: ALPHA BANK
ΟΝΟΜΑ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 151  00  2002  010143
ΙΒΑΝ:  GR72 0140 4410 1510 0200 2010 143
    Στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας, ώστε να είναι δυνατή η άμεση καταχώρησή σας και η έκδοση απόδειξης.
   Ή εναλλακτικά μπορείτε να απευθύνεστε στους κατά περιφερειακή ενότητα εκπροσώπους του κόμματος που αναγράφονται στο: www.syndesmosee.org
    Σας ευχαριστούμε για την ευγενή και ανιδιοτελή στήριξή σας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου