Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πανευρωπαϊκή "Βέρμαχτ" απαιτεί ο Β.Σόιμπλε Γκαιριγκσόιμπλε: Την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κρατικών οντοτήτων θέλει το Βερολίνο



Πανευρωπαϊκή "Βέρμαχτ" απαιτεί ο Β.Σόιμπλε Γκαιριγκσόιμπλε: Την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κρατικών οντοτήτων θέλει το Βερολίνο
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;
pronews
    Την δημιουργία μιας πανευρωπαϊκής "Βέρμαχτ" και την κατάργηση των στρατών των 28 μελών της ΕΕ ζήτησε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε Γκαιριγκσόιμπλε αποκαλύπτοντας έτσι τον σχεδιασμό του Βερολίνου για απορρόφηση των ευρωπαϊκών κρατών στην νέα "Μεγάλη Γερμανία" και την σύσταση του Δ' Ράιχ, καθώς ένας κράτος χωρίς δικές του ΕΔ παύει πλεόν να υφίσταται.  
    Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε τη δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού Στρατού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πετυχαίναμε πολλά περισσότερα αν τα χρήματα που ξοδεύονταν για 28 εθνικούς στρατούς, χρησιμοποιούνταν για αυτό το στόχο». 
    Μόνο που δεν αναφέρει πως επί της ουσίας ό τι δεν κατάφερε η Γερμανία στον Β' ΠΠ να κάνει "ζωτικό της χώρο" ολόκληρη την Ευρώπη επιδιώκει να το καταφέρει ύπουλα μέσω της ΕΕ, η οποία έχει μετασχηματισθεί σε γερμανικό "μακρύ (πολύ μακρύ) χέρι", στο οποίο τους κανόνες τους βάζει το Βερολίνο.
    Η Γερμανία μάλιστα επιδιώκει να απορροφήσει ακόμα και τους μέγιστους γεωπολιτικούς αντιπάλους της, την Γαλλία που διαθέτει πυρηνική δύναμη, και την ναυτική Βρετανία που είναι το αμερικανικό "φερέφωνο" εντός της ΕΕ και ενοχλεί σφόδρα το Βερολίνο.
     Έτσι απλά "κλέβοντας" τις υποστάσεις των αλλονών η Γερμανία φιλοδοξεί να γίνει μια υπερδύναμη ισάξια των ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα, που θα πετύχει τους στόχους που δεν πέτυχε με εκατομμύρια θυμάτων την περίοδο 1939-1945.   Είναι γνωστό άλλωστε ότι η ΕΕ φτιάχτηκε πάνω στις βάσεις της ναζιστικής επέκτασης.    Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε. http://europa.eu/about-eu/eu-history/index_el.htm:   «Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία επεξεργάστηκε ένα σχέδιο για την ενοποίηση της Ευρώπης, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγχει τους πόρους.
    Εμπνευστής του προγράμματος, ήταν ο υπουργός οικονομικών του Χίτλερ, Βάλτερ Φουνκ που δημοσίευσε το 1942 τη μελέτη του, με τον τίτλο Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (Europäische Wirtschaftsgemeinschaft)».
     Γίνεται αντιληπτό;
Εκεί βρίσκονται τα θεμέλια της ΕΕ και όχι στις ιδές κάποιου... Μονέ!   Το ναζιστικό σχέδιο Συντάγματος για την Νέα Ευρώπη διακήρυττε το δικαίωμα της κάθε χώρας να οργανώσει την εθνική ζωή της, όπως κρίνει αυτή σκόπιμο, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι υποχρεώσεις της έναντι της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, δηλαδή ότι γίνεται και σήμερα.   «Ο σημερινός πόλεμος είναι ένας πόλεμος για την ενότητα και την ελευθερία της Ευρώπης»,  έγραψε ο Renthe-Fink Γερμανός διπλωμάτης της εποχής:   «Η Ευρωπαϊκή ιδιαιτερότητα θα ξεπεραστεί με την ελεύθερη και ειρηνική συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών.    Μέχρι τώρα, στην Ευρώπη, δεν υπάρχουν πραγματικές εταιρικές σχέσεις με βάση την ισότητα. Κάθε ευρωπαϊκός λαός θα πρέπει να συμμετέχει με τον τρόπο του στη νέα Ευρώπη. Η μόνη απαίτηση είναι ότι τα ευρωπαϊκά κράτη θα είναι πραγματικά πιστοί στην Ευρώπη, της οποίας είναι μέλη.»!  
    Τέλος, ο Renthe-Fink πρόσθεσε: «Κάθε κράτος πρέπει να εξακολουθήσει να έχει επίγνωση της ευθύνης του έναντι της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας
    Το
Δ' Ράιχ λοιπόν ήταν ο στόχος εξ'αρχής.    Σημειώνεται ότι στον Β' ΠΠ οι Γερμανοί είχαν χρησιμοποιήσει εκατομμύρια Ευρωπάιων για να φτιάξουν μεραρχίες αλλοδαπών SS. Έτσι είχαμε SS άπό την Βοσνία, το Βέλγιο, την Ρουμανία, την Ουκρανία, την Ολλανδία.   Ο ευρωπαϊκός Στρατός για τον οποίο κάνει λόγο ο Β.Σόιμπλε Γκαιριγκσόιμπλε είναι στην πραγματικότητα, μια γερμανική "Λεγεώνα των Ξένων" που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Βερολίνου και μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου