Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Firefox Hello



Firefox Hello
Κων-νος Παπανικολάου
online φωνητικές συνομιλίες ή συνομιλίες βίντεο
    Το ξέρατε ότι  με τον ιντερνετικό σας περιηγητή Firefox μπορείτε να συνδεθείτε με κάποιον δικό σας και να συνομιλήσετε φωνητικά ή και με εικόνα; Και βέβαια, δωρεάν και χωρίς να χρειάζεστε εγγραφή!
    Πριν απ’ όλα, ενημερώστε το Firefox για να απολαύσετε τις δυνατότητες του.
    Η Λειτουργία Επισκέπτη (Guest Mode) του Firefox Hello σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν κλήσεις ή βίντεο-κλήσεις κατ' ευθείαν από τον περιηγητή - χωρίς να χρειάζεται κανένας λογαριασμός! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρόφωνο, μια webcam (προαιρετικά), και η πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox για να καλέσετε τους φίλους σας που χρησιμοποιούν περιηγητές με υποστήριξη WebRTC όπως ο Firefox, ο Chrome, ή ο Opera.
    Ενώ δε χρειάζεστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Firefox Hello, ένας λογαριασμός Firefox θα σας επιτρέψει να προσθέσετε, να διαχειριστείτε και να καλέσετε τις επαφές σας κατ' ευθείαν με ένα μόνο κλικ. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον σύνδεσμο: Δημιουργία και διαχείριση λίστας επαφών στο Firefox Hello.
    Προσκαλέστε κάποιον για να μιλήσετε

    Κάντε κλικ στο κουμπί Hello.
            Αν δεν το βλέπετε δείτε τον σύνδεσμο: Που βρίσκεται το κουμπί του Firefox Hello; και μετακινήστε το κουμπί Hello στη γραμμή εργαλείων σας.

    Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη συνομιλίας (Start a conversation) για να δημιουργήσετε ένα νέο "δωμάτιο" συνομιλίας.
    Κάντε κλικ στο κουμπί αντιγραφής δίπλα στο σύνδεσμο "δωματίου" και χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα e-mail που προτιμάτε για να στείλετε το σύνδεσμο συνομιλίας σε ένα φίλο σας.

            Ονομάστε τη συνομιλία σας κάνοντας κλικ στον ίδιο το σύνδεσμο και δημιουργώντας ένα όνομα για αυτή όταν σας ζητηθεί.
    Ένας ήχος με τη συνοδεία μιας μπλε κουκκίδας θα σας ενημερώσει όταν ο φίλος σας μπει στο "δωμάτιο".
    Για να τερματίσετε την κλήση, κάντε κλικ στο.
Το "δωμάτιο" θα παραμείνει στη λίστα σας για μελλοντικές συνομιλίες με το φίλο σας.

            Μπορείτε, ωστόσο, να το διαγράψετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του κάδου δίπλα στη συνομιλία.
Ελέγξτε τις ειδοποιήσεις σας
            Αν δεν είστε έτοιμος ή δεν θέλετε να λάβετε μια κλήση, κάντε κλικ στο μενού κατάστασης στο κάτω μέρος του παραθύρου και ορίστε το σε Μην Ενοχλείτε (Do Not Disturb) για να σταματήσετε όλες τις ειδοποιήσεις κλήσεων.

    Όπως το Skype και το Viber, έτσι και το Firefox Hello χρειάζεται σύνδεση στο Internet.
Το Firefox Hello υπάρχει και για τα smart phones με λειτουργικό Android ή OS (iPhone). Είτε λοιπόν από το σπίτι σας είτε από το WiFi Spot της καφετέριας που συχνάζετε, μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου