Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΧΑIΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ



ΧΑIΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Α.Α.Σ
στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της 20ης Νοε.2015.
Ευάγγελος Δανιάς, Αντιστράτηγος εα. Πρόεδρος ΕΑΑΣ
Συνάδελφοι,
    Απόστρατοι όλων των Κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α, αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων, αλλά και εσείς εν ενεργεία συνάδελφοι, που  συνταχθήκατε στον  κοινό μας αγώνα, σας απευθύνω θερμό εγκάρδιο και αγωνιστικό χαιρετισμό και σας ευχαριστώ από τα βάθη της Καρδιάς μου, γιατί ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και είστε σήμερα εδώ για να διαδηλώσουμε την οργή αλλά και την αγανάκτησή μας και να βροντοφωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΧΙ  άλλες περικοπές.
     Είμαστε εδώ να διαμαρτυρηθούμε προς κάθε κατεύθυνση, για τα  άδικα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί (διπλές και τριπλές περικοπές στις συντάξεις) αλλά και για τα όσα ενδεχομένως θα μας επιβληθούν και τα οποία μας έφεραν στην κατάσταση της εξαθλίωσης και  της φτώχειας.
    Εν ενεργεία συνάδελφοι ο αγώνας είναι κοινός νομοτελειακά η αποστρατεία είναι συνέχεια της ενέργειας οπότε πρέπει να προσβλέπετε στις ΕΝΩΣΕΙΣ ,ως  θεματοφύλακα των δικαιωμάτων σας, αλλά και των καλώς εννοουμένων συμφερόντων σας και να μην τις απαξιείτε.
    Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης μου και υπ’ αυτήν την έννοια προσπαθώ να φανώ μαζί με το Δ.Σ αντάξιος της εμπιστοσύνης και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.
    Τα  μέτρα που διαχρονικά  έχουν επιβληθεί μας οδήγησαν να διαδηλώνουμε εμάς, οι οποίοι αποτελούμε το πιο υγιές τμήμα του Ελληνικού Λαού στις πλατείες και στους δρόμους γιατί δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στους φόρους που συνεχώς επιβάλλονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να καταστούμε υπόδικοι, να χάσουμε τα σπίτια μας ή την όποια περιουσία αποκτήσαμε με στερήσεις γιατί εμείς σε αντίθεση με άλλους κλάδους εργαζομένων και λόγω της φύσεως του λειτουργήματός μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε άλλη δραστηριότητα γιατί δεν γνωρίζαμε τι εστί απεργία, ωράριο, αργίες, γιορτές κ λ π.
Κύριοι της Κυβέρνησης
    Οι Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του Κράτους και τον βασικό πυλώνα της Εθνικής Ασφαλείας και Κυριαρχίας της χώρας μας .Δεν είναι αντιπαραγωγικοί κηφήνες όπως απαξιωτικά αποκαλέστηκαν, είναι ενεργοί πολίτες που υπηρετούν ευόρκως και παράγουν το σημαντικότερο αγαθό που είναι η ασφάλεια και παράλληλα διασφαλίζουν την ειρήνη. Στις τάξεις των αποστράτων όλων των κλάδων των Ε.Δ και των Σ.Α υπάρχουν συνάδελφοι βετεράνοι που πολέμησαν για την ακεραιότητα και την Εθνική κυριαρχία. Σήμερα με τα μέτρα σας είναι αβοήθητοι και πένονται αντί του σεβασμού και της τιμής που όλοι μας τους οφείλουμε (και εσείς κύριοι της κυβέρνησης.) γιατί;
    Είμαστε εδώ να διαμαρτυρηθούμε αλλά και να  ενημερώσουμε τον Ελληνικό λαό για τις σοβαρές επιπτώσεις που οι συνεχείς μειώσεις έχουν στην Εθνική άμυνα, να του προκαλέσουμε τον προβληματισμό του αλλά και να σας προβληματίσουμε.
    Προ των εκλογών  είχατε αναγνωρίσει της σε βάρος μας αδικίες, όπως άλλωστε είχε κάνει και η προηγούμενη Κυβέρνηση, χορτάσαμε από υποσχέσεις περιμένουμε υλοποίηση των δεσμεύσεών σας. Η Ε.Α.Α.Σ δεν θα εφησυχάσει αν δεν υλοποιηθούν τα υποσχεθέντα .      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου