Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο πιλότος που επέζησε διαψεύδει τους Τούρκους: Δεν υπήρξε προειδοποίηση, δεν κάναμε παραβίαση



Ο πιλότος που επέζησε διαψεύδει τους Τούρκους: Δεν υπήρξε προειδοποίηση, δεν κάναμε παραβίαση
Τελικά, θα μας πεί κανείς θετικά εάν ο 2ος πιλότος ( αυτός εδώ ) σκοτώθηκε, αιχμαλωτίστηκε ή διασώθηκε?
    Οι Τούρκοι επιμένουν από την αρχή πως προειδοποίησαν 10 φορές το ρωσικό μαχητικό, πριν το καταρρίψουν, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Αμερικανοί. Ο Ρώσος πιλότος όμως το διαψεύδει.
    Ο Κονσταντίν Μουράβκιν, ο οποίος επέζησε όταν το μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη τη Δευτέρα, δήλωσε ότι τα τουρκικά μαχητικά δεν έδωσαν καμία προειδοποίηση, ηχητική ή οπτική, πριν την κατάρριψη.
    Ακόμη, ο κυβερνήτης τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν μπει στον τουρκικό εναέριο χώρο, γιατί το πλήρωμα ήξερε την περιοχή «όπως την παλάμη μας».
    Ο Μουράβκιν διεσώθη σήμερα το πρωί, από Ρώσους και Σύρους κομάντο και έκανε τις δηλώσεις από τη ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία.

2 σχόλια:

  1. Προσπαθώ να καταλάβω τελικά ποιοί είναι οι μαλάκες. Οι Τουρκαλέοι που λένε ότι πρόλαβαν και έστειλαν .....10 ! ! ! προειδοποιήσεις εντός ..... 17 δευτερολέπτων ! ! ή όλοι οι εμείς οι υπόλοιποι που τους ακούμε και δε λέμε τίποτα. Ότι δηλαδή ρε μαλάκα Τουρκαλέε όσο και να προσπαθείς δεν μπορείς να στέλνεις μια προειδοποίηση κάθε .... 1,7 δευτερόλεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti ta girevete apo tous filous ton Americanon pou ematokilisan tin anthropotita?

    ΑπάντησηΔιαγραφή