Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Νόμιζα ότι οι Πόντιοι είναι λεβέντες.
Μάλλον έκανα λάθος, τουλάχιστον σε ό τι αφορά τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Πόντιους.
Τα κοτοπουλάδικα στα Μέγαρα και στο Ασβεστοχώρι, τους περιμένουν.
Ντροπή τους !
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΚΑΛΕΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΩΡΑ 16.00´, ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΝΑΤΙΑ  (ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ), ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,  ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΦΙΛΗ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ.
    Με τις δηλώσεις του, με τις οποίες αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων, ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης παραποιεί βάναυσα την ελληνική ιστορία και προσβάλει ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνικού Λαού που υπέστη τα πάνδεινα από έναν βάρβαρο και απολίτιστο λαό, στον οποίο δίνει άφεση αμαρτιών. Τη γενοκτονία των Ποντίων την έχουν αναγνωρίσει μεταξύ άλλων τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, πολλές αμερικανικές πολιτείες και η Ένωση Ακαδημαϊκών για την μελέτη των Γενοκτονιών. Εκατοντάδες τεκμήρια ανασύρθηκαν από τα αρχεία των ξένων πρεσβειών (Γαλλίας, Γερμανίας, Η.Π.Α. κλπ.), από έγκριτους Έλληνες επιστήμονες (Ενεπεκίδης, Φωτιάδης, Τσιρκινίδης  κ.ά.) και συνηγορούν στην τέλεση των φρικτών εγκλημάτων.
Ο Νίκος Φίλης κινείται στα όρια της εθνικής προδοσίας και είναι επικίνδυνος, όχι μόνον για την κυβέρνηση, αλλά για το ίδιο το Έθνος.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλεί τον κ. πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον εθνικά επικίνδυνο υπουργό του και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου