Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.
Σεβαστοί μου Επίτιμοι Αρχηγοί, του Γ.Ε.ΕΘ.Α- Γ.Ε.Σ-Γ.ΕΝ- Γ.Ε.Α-ΕΛ.ΑΣ.
Σεβαστοί ,Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι,
Αγαπητοί  Πρόεδροι των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ
Αγαπητοί, Φίλοι και Συνάδελφοι,
Αγαπητή κυρία Πρόεδρε της Ένωσης Εκλιπόντων Συναδέλφων,
    Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, (Ν.Π.Δ.Δ) σε συνεργασία με τα Ν.Π.Ι.Δ που δραστηροποιούνται στο χώρο των Ε.Δ και των Σ.Α, την 15.00 ώρα της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου ,θα πραγματοποιήσουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην πλατεία ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, προκειμένου  να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους, για τα επιβληθέντα αλλά και για επαπειλούμενα να επιβληθούν μέτρα.
                                               Ως Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ,
    Σας προσκαλώ  να είμαστε όλοι παρόντες και με την συμμετοχή σας ,ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός, για να αποδείξουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ και  να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω μείωση/περικοπή των συντάξεων  μας.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ είναι καθοριστικός παράγων και ο οποίος λαμβάνεται υπόψη από τους ιθύνοντες. Ως παράδειγμα αναφέρω την ογκώδη συγκέντρωση του 2013 στην ίδια πλατεία που λήφθηκε σοβαρά υπόψη από τους τότε ιθύνοντες . Η σχεδιαζόμενη πρέπει να την ξεπεράσει  στην  συμμετοχή και  στον παλμό.
    Αντιλαμβάνομαι τις αναστολές ορισμένων, που λόγω ασκήσεως υψηλών καθηκόντων είναι διστακτικοί ,οι αναστολές πρέπει να ξεπεραστούν και με την συμμετοχή και με το ΚΥΡΟΣ  σας ,θα προβληματίσετε περισσότερο αυτούς που σχεδιάζουν τα εις βάρος μας μέτρα.   
                                          ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ,
η μη συμμετοχή αποδυναμώνει τα δίκαια αιτήματά μας και θα εκληφθεί  ότι μεταξύ μας υπάρχουν  διαφορετικές προσεγγίσεις .
    Αγαπητοί συνάδελφοι, η εφαρμοστέα διαχρονικά πολιτική μας έφερε σε σημείο, να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς ,μας εξαθλίωσε ,μας οδήγησε στα όρια της φτώχειας και να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε στους φόρους  που συνεχώς η πολιτεία μας επιβάλλει με κίνδυνο να καταστούμε υπόδικοι.
    Είμαστε αλληλέγγυοι με τον Ελληνικό λαό σπλάχνο του οποίου αποτελούμε ,δεν ζητάμε διαφορετική μεταχείρηση /αντιμετώπιση, αλλά  αντιμετώπιση βάσει της προσφοράς μας, η οποία ήταν προσφορά ψυχής στην υπηρεσία της Πατρίδος, χωρίς ανταλλάγματα, αλλά δεν αντέχουμε άλλο.
    Αγαπητοί Συνάδελφοι σας προσκαλώ και πάλι να συμμετάσχετε, παραμερίζοντας τις όποιες αναστολές ,
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ στην πράξη το ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ 
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ
ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟ Ν ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ
ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.
                                                                            Με εξαιρετική τιμή.
                                                       Υποστράτηγος ε.α Ευάγγελος Ν. Δανιάς.
                                                                     Πρόεδρος Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤ. ΑΞ/ΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Μ.Α. ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΣΟΔ) ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΑΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 42 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΜΟΣΧΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή