Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Λεβέντης: Τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έρχονται και μου ζητούν να μπουν υποψήφιοι!



Λεβέντης: Τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έρχονται και μου ζητούν να μπουν υποψήφιοι!
Κάποτε, τον χαρακτήριζαν ‘’γραφικό’.
Τώρα που η Βουλή γέμισε γραφικούς βουλευτές και οι κυβερνήσεις γραφικούς Υπουργούς, άρχισαν να τον παίρνουν στα σοβαρά.
Δίκιο είχε, σε όλα όσα έλεγε, αλλά ποιος τον άκουγε?
Μακάρι να μπεί στην Βουλή, αλλά δεν θα τον αφήσουν!
http://ysterografa.gr/
    Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λεβέντης ισχυρίστηκε πως το τελευταίο διάστημα τον έχουν προσεγγίσει ακόμα και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι του ζητούν να είναι υποψήφιοι με την Ένωση Κεντρώων στις προσεχείς εκλογές.
     «Είναι το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το ΠΑΣΟΚ μεταμφιεσμένο. Όταν πάει από 3% στο 36%, το 33% είναι οι κρατικοδίαιτοι Φωτόπουλοι, Κουρουμπλήδες, Κατσέλη… Τον ΣΥΡΙΖΑ αν τον μετρήσουμε ένα-ένα έχει όλο το ΠΑΣΟΚ, δεν έχει μείνει ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει μέσα στη βουλή. Απόδειξη ότι εμένα μου χτυπάνε την πόρτα όλοι οι τέως υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μπουν οι υποψήφιοι. Δεν θα τους βάλω», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε:
    «Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να βάλει κραγμένα ονόματα ούτε του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ γιατί θα χάσουμε την ορμή που μας δίνει η ανανέωση. Αν αρχίσω και βάζω έναν υπουργό του ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει 20 χρόνια βουλευτής, έναν άλλο της ΝΔ κλπ, πάει χαμένη αυτή η ορμή και θα γίνω σαν τον Θεοδωράκη που είναι ψηφιδωτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου