Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

7.Τι απαγορεύεται στο σεξ; 14 ακραίοι νόμοι από όλο τον κόσμο



7.Τι απαγορεύεται στο σεξ; 14 ακραίοι νόμοι από όλο τον κόσμο
HuffPost Greece
    Η νομοθεσία που καλύπτει τις σεξουαλικές επαφές διαφέρει από χώρα σε χώρα. Μερικοί νόμοι είναι μάλιστα τόσο περίεργοι που μια σελίδα στο διαδίκτυο είναι αφιερωμένη ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα. Ποιοι είναι όμως οι πιο ακραίοι νόμοι για το σεξ στον κόσμο;
Λονδίνο
Στην Αγγλική πρωτεύουσα είναι παράνομο να έρθεις σε σεξουαλική επαφή πάνω σε μια παρκαρισμένη μηχανή. Κανένας λόγος όμως για τις μηχανές που τρέχουν στους αυτοκινητόδρομους.
Αλαμπάμα
Όσο ακραίο και αν ακούγεται για μια χώρα της Δύσης, τα sex toys παντός είδους είναι απαγορευμένα στην Πολιτεία της Αλαμπάμα.
Bakersfield, Καλιφόρνια
Αν δεν θέλετε να έχετε την τύχη της Ρόζμαρι, αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με τον Διάβολο. Για την ασφάλεια των πολιτών της, η πόλη Bakersfield στην Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει απαγορέψει μάλιστα το σεξ με τον «Έξω από 'δω» για παν ενδεχόμενο.
Ιντιάνα
Μπορεί η απαγόρευση του σεξ με τον Διάβολο να μην αποτελεί μεγάλη απώλεια, τι γίνεται όμως με το στοματικό σεξ; Η Πολιτεία της Ιντιάνα έχει απαγορέψει δια νόμου τον στοματικό έρωτα, όσο ακραίο και αν ακούγεται αυτό.
Κίνα
Οι γυναίκες στην Κίνα απαγορεύεται να... περπατάνε γυμνές στα δωμάτια των ξενοδοχείων. Τουλάχιστον έχουν το δικαίωμα να βγάζουν τα ρούχα της μέσα στο μπάνιο.
Μινεσότα
Στην Πολιτεία αυτή της Αμερικής απαγορεύεται ρητώς η σεξουαλική επαφή με ζωντανά ψάρια. Καμιά νομοθεσία δεν καλύπτει όμως την επαφή με τα ψάρια που έχουν αποδημήσει εις Κύριον.
Halethorpe, Μέριλαντ
Δεν είναι λίγες οι πόλεις, Πολιτείες και χώρες που θέτουν συγκεκριμένους κανόνες που αφορούν στα φιλιά που γίνονται δημοσίως. Η κοινότητα Halethorpe έχει απαγορεύσει μάλιστα τα φιλιά που διαρκούν πάνω από ένα λεπτό.
Χονγκ Κονγκ
Στην πρωτεύουσα της Κίνας οι γυναίκες μπορεί να απαγορεύεται να κυκλοφορούν γυμνές μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων, όμως έχουν το δικαίωμα να σκοτώσουν τον σύζυγό τους αρκεί... να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και όχι κάποιο όπλο. Όσον αφορά όμως την ερωμένη του συζύγου, τότε η δολοφονία μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε μέσο.
Τζόρτζια
Όσο ετεροχρονισμέν και αν ακούγεται, το σεξ εκτός γάμου είναι ακόμα παράνομο στην συγκεκριμένη Πολιτεία των ΗΠΑ.
Ουισκόνσιν
Στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ ένας άνδρας απαγορεύεται να ρίξει μπαλωθιές κατά την διάρκεια που η σύντροφός του έρχεται σε οργασμό, γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι είδους ιστορία κρύβεται πίσω από την απόφαση αυτή των νομοθετών.
Μπέρμιγχαμ
Είναι παράνομο ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στα σκαλιά της εκκλησίας μετά την δύση του ηλίου. Τι γίνεται όμως κατά την διάρκεια της μέρας;
Ταϊλάνδη
Το πρόστιμο που επιβάλλεται σε ένα άνδρα που έχει βιάσει θηλυκό σκύλο είναι μεγαλύτερο αν το σκυλί βρίσκεται σε οίστρο.
Μινεσότα (ξανά)
Όσο ακραίο και αν ακούγεται, απαγορεύεται να κοιμάσαι γυμνός στην Μινεσότα. Όχι μόνο σε ξενοδοχεία, αλλά και στο ίδιο σου το σπίτι.
Κεντάκι
Σε αυτή την Πολιτεία δεν παραβιάζουν μόνο οι άνθρωποι τον νόμο, αλλά και τα ζώα. Τα σκυλιά απαγορεύεται να επιτίθενται σεξουαλικά σε ανθρώπους στο Κεντάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου