Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

3.Ένταση έξω από πολυκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3.Ένταση έξω από πολυκατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Πόσο καλαμάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ?
Τι προσφέρει περισσότερο η εργασία την Κυριακή, που είναι ένα ακόμα βήμα προς την ολοκληρωτική επιβολή των επιθυμιών των άθρησκων, απάτριδων, πουστοκρατούμενων  ηγεσιών της ‘’επόμενης μέρας΄΄ ?
Τι θα αγοράσει κάποιος την Κυριακή, που δεν μπορούσε να το αγοράσει το Σάββατο ή τη Δευτέρα ?
Όλα τα άλλα, είναι καλαμακίες , και οι εμπνευστές του μέτρου ΚΑΛΑΜΑΚΕΣ !
http://www.efenpress.gr/
    Ένταση επικράτησε έξω από πολυκατάστημα στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και συγκεντρωμένων που διαμαρτύρονταν για το κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.
    Οι δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν όταν -στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας- διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος και εμπόδισαν την πρόσβαση των πελατών.
    Προκλήθηκε ένταση μεταξύ πελατών και διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.


2 σχόλια:

  1. AYTA MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ ,ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΥΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΕΙ ΠΑΤΣΙΕΣ ,ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ,ΟΛΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ,ΕΝΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΗΧΤΡΑ .ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΓΕΜΑΤΑ ,ΔΙΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΌΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΝΤΓΟΣ ΕΑ Ν.ΝΑΟΥΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς μην τα ''αχταρμαδοποιουμε'' όλα.
    Συνταξιουχος ναι, ανω των 50 ναι, πατσιες δεν ξερω να ξυνω, αλλα ξερω να γραφω. Διαμαρτυρομενος του καναπέ ΟΧΙ, της καρέκλας όμως, ΙΣΩΣ.
    Μου φαίνεται οτι άλλος ένας ''υποκύπτει'' σταδιακά στα καλέσματα της '' ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ''.
    Κάποτε δούλευες. Θυμίσου τις άπειρες Κυριακές και Αργίες και Χριστούγεννα και Πάσχα που κάποιος καλαμάκας σε ανάγκαζε να είσαι... ''μέσα'', στη δουλειά, υποτίθεται για δουλειές... Πόσο σταυροπαναγίδι του έρριχνες ?
    Εκτός και εαν και εσύ συνηγορούσες στο ''ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ'', αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές υποχρεώσεις.
    Εαν έστω και μία φορά, έρριξες απο μέσα σου σταυροπαναγίδι, τότε, λυπάμαι αλλά είσαι λάθος στο σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή