Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

1.Μελισσανίδης για Μαρινάκη: Υπήρχε ένα πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και συσχετιζόταν με τον κ. Κοτσώνη, που ήταν δεξί χέρι του!!!



1.Μελισσανίδης για Μαρινάκη: Υπήρχε ένα πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και συσχετιζόταν με τον κ. Κοτσώνη, που ήταν δεξί χέρι του!!!
Μπαίνει στα ‘’ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ’’, μόνο γιατί αναφέρονται κάποιες ομάδες που πολλοί αγαπάνε.
Κατά τα άλλα, πρόκειται για δύο εταιρείες, με συγκεκριμένα ονόματα και χρώματα, που εκμεταλλεύονται την αγάπη των φιλάθλων για ‘’τις ομάδες τους’’, οι οποίες προ πολλού έπαψαν να υπάρχουν.
Και, δεν είναι μόνο αυτές. Είναι ΟΛΕΣ, μεταξύ των οποίων και η δική μου.
Κατά τα άλλα,
‘’..…αντιλαλούν οι φυλακές
……τ’ Ανάπλι κι ο Γεντί Κουλές…’’
    Σκληρή «επίθεση» Μελισσανίδη σε Μαρινάκη - «Η βόμβα όταν σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της» - Τι απαντά η ΠΑΕ Ολυμπιακός
    «Χείμαρος» ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ύστερα από τις κατηγορίες που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίθεση στον διαιτητή Χριστόφορο Ζωγράφο. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, μίλησε με σκληρά λόγια ενώ έκανε και καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει. Έτσι θα πέσει και αυτή» είπε μεταξύ άλλων.
    Ο κ. Μελισσανίδης τόνισε ότι επιθυμεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επισκεφτεί τον αθλητικό εισαγγελέα ώστε να του πει όσα αποκάλυψε και ακόμα περισσότερα, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν προχωράνε οι υποθέσεις που είναι στη δικαιοσύνη και στις οποίες κατηγορούμενος είναι ο κ.Μαρινάκης. «Θα φτάσω μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν είμαι χθεσινός στο ποδόσφαιρο. Έχω και στοιχεία που θα συγκλονίσουν ακόμη πιο πολύ. Αλλά περιμένω».
Διαβάστε αναλυτικά:
 Για την υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο
    «Ό,τι και να έκανα κι ό,τι και να είπα, μπορείτε να μου πείτε πώς ο κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα, χαρτί και καλαμάρι; Πώς είναι δυνατό να του τα μεταφέρει αυτά ο κ. Ζωγράφος; Τι είναι, υπάλληλός του;»»
    Πώς είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου να τηλεφωνεί στον κύριο Μαρινάκη και σε χρόνο ρεκόρ να πηγαίνει στο νοσοκομείο κι εκείνος και ο κύριος Σαρρής. Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κύριου Ζωγράφου. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Γιατί δεν τηλεφώνησε στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Σαββίδη, σε μένα;».»
    Τον κ. Ζωγράφο σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω. Ξέρω μόνο πως είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και τον πήραν εκεί και του έβγαλαν ένα μισθό και τώρα τον έβαλαν να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ γιατί να τον απειλήσω; Δεν έχουμε κανένα θέμα με τη διαιτησία»»
    Τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο και του ζήτησα το 50-50. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δευτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει».
    Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη και της κ.Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκη στα VIP.».
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη
    «Λέει συνέχεια ''εμείς στο ποδόσφαιρο επενδύουμε''. Εγώ έχω δηλώσει ότι θέλω να φτιάξω την ομάδα μου και να φτιάξουμε γήπεδο για να γίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε. Τι καραμέλα είναι αυτό για τις ''επενδύσεις''. Ωραία επένδυση είναι να βγάζουμε κάθε χρόνο τόσα εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, από το Champions League και τις πωλήσεις παικτών, για να παντελονιάζουμε λεφτά.
    Τρελάθηκαν όταν άκουσαν πως θα κάνουμε νέο γήπεδο. Είναι κομπλεξισμός να μην θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκανε πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Αφού έχουν λεφτά, γιατί δεν πληρώνουν το δάνειο;»»
    Ο κ. Μαρινάκης με λέει ''λαθρέμπορο'', ενώ έχω αθωωθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και είμαι από τους λίγους επιχειρηματίες στην Ελλάδα με λευκό ποινικό μητρώο. Δεν ντρέπεται, γιατί έτσι έχει μάθει, Κατίνα ήταν και Κατίνα θα παραμείνει. Εγώ μπορώ να πω πιο σκληρά πράγματα: Υπήρχε ένα πλοίο που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνη και συσχετιζόταν με τον κ. Κοτσώνη, που ήταν δεξί χέρι του».
Γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο
    «Αν δεν τελειώσει ούτε τώρα η βρώμα στο ποδόσφαιρο, δεν θα τελειώσει ποτέ. Η βόμβα όταν σκάσει θα πάρει πολλούς μαζί της και γι’ αυτό φοβούνται. Θα τους πάρει μαζί τους. Κάποτε θα αναφερθώ και σε δημοσιογράφους επώνυμα».»
    Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο σε επίπεδο ανυποληψίας και το βλέπουμε στα διεθνή ΜΜΕ. Σε κάποια παρουσιάζουν τον κ. Μαρινάκη πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».»
    Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον, γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο».»
    Αυτοί που μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο, είναι τόσο αστεία αυτά που λέμε που και μικρό παιδί να είσαι, δεν τα πιστεύεις. Τι είναι αυτό ρε; Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Πληρώνουν οι σοβαροί και επιβιώνουν άλλοι. Εγώ από τη μέρα που ξεκίνησα δημιούργησα τα πράγματα μόνος μου. Μπούληδες ήταν και θα μείνουν. Μαμά είπανε είκοσι χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού».
    «Έχετε δει εσείς κανέναν παράγοντα, έχει κανένας από σας, κανένα πακιστανικό τηλέφωνο; Γιατί μιλάμε με τέτοια τηλέφωνα; Τι λένε; Και δεν τρέχει τίποτα».»
    Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε κάνει βήματα προόδου και ελπίζω ότι το ποδόσφαιρο θα φτιάξει. Τώρα είναι μπόχα. Το ξέρετε όλοι. Βλέπετε τις διαιτησίες. Μας έχουν πάρει χαμπάρι όλα τα διεθνή πρακτορεία σε όλο τον κόσμο».»
    Όταν αυτοί οι ανεξάρτητοι και έντιμοι παράγοντες, που δεν είναι και πολλοί, όπως ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Βελλής, και άλλοι, τι θα γίνει; Ποιοι θα μείνουν στο χώρο; Δεν λέω πως αγαπηθήκαμε με τον Αλαφούζο και τον Σαββίδη. Αλλά είπαμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Αύριο θα έχουμε αντιπαλότητα, αλλά σωστή αντιπαλότητα».
Για τα χτυπήματα σε αθλητικούς συνάκτες
    «Εγώ είμαι πάλι στο ποδόσφαιρο λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια 12 αθλητικοί συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Όλοι ξέρουν τι γίνεται, αλλά δεν μιλάτε. Δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που να μην έχεις πέσει. Κι αυτή θα πέσει».
Για την ΕΠΟ και τον κ. Σαρρή
    «Μιλάω με τον κ. Σαρρή και πρέπει η ΑΕΚ να μιλά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι σχέσεις μας ήταν καλές. Θα δω τι είπε και μετά έχω και για αυτόν ράμματα για τη γούνα του.
    Αν με ρωτούσες ποιον θα ήθελα πρόεδρο στην ΕΠΟ, έτσι χωρίς σκέψη, θα έλεγα τον Καραγκούνη. Έναν καθαρό άνθρωπο, όχι σαν τις γκρανκάσες που έχουμε εκεί 30 χρόνια. Αν δείτε τον πρόεδρο της Ενώσεως των Τρικάλων, θα τρομάξετε».
Για τα ύποπτα ματς
    «Υπήρχε εντολή από την UEFA για κάποια ύποπτα ματς. Υπάρχουν αρχές, ας το ερευνήσουν. Ήδη η ΕΠΟ το έστειλε στον εισαγγελέα. Πρώτο ματς, Ολυμπιακός-Βέροια, στοιχηματισμός 3 εκατ. στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται, στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατ. πάλι στο 3-0, με το σκορ στο 1-0. Μέχρι το 90’ το σκορ έγινε κατά σύμπτωση 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Υπάρχουν σήμερα Έλληνες που να μπορούν να παίξουν τέτοιο στοίχημα
    Ευτυχώς δεν παίχτηκαν αυτά στον ΟΠΑΠ, αλλά στις Μαλαισίες και αλλού. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα κι έχουν συνηθίσει
    Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια, το Ολυμπιακός-Πανθρακικός και το Εργοτέλης-Ολυμπιακός. Ρωτάω εσάς, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη; Να μας πουν πού ανήκει μια off-shore εταιρεία από την οποία χρηματοδοτείται η ΠΑΕ Εργοτέλης.
Και καυστικά ερωτήματα
    «Θα πω κάτι για αυτούς που επενδύουν και αγαπούν το ποδόσφαιρο.
    Μήπως ξέρετε τον υπεύθυνο για τη βόμβα στην καφετέρια του Τζαβέλλα;
    Μήπως ξέρετε ποιος πήρε τηλέφωνο να πάρουν τον Ελευθερόπουλο στον Πανιώνιο;
    Μήπως ξέρετε ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Ηρακλή Γαζώρου;
    Μήπως ξέρετε ποιος ασχολήθηκε με την αδειοδότηση ομάδας του Ηρακλείου;
    Ποιος υποσχέθηκε δανεικούς σε κερκυραϊκή ΠΑΕ;
    Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ;
    Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε οπαδικές εφημερίδες;
    Είναι κι ένα γατάκι, που το παίζει ανεξάρτητο. Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα, ενώ έχει σχέση και με την πολιτική;
    Ποιοι παράγοντες εμπλέκονται στη σύσταση των πινάκων της Σούπερ Λιγκ;
    Ποιος παράγοντας, σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο δημοσιογράφος Νικόλας Βασιλαράς;
    Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες του Άρη Ασβεστά, του Δημήτρη Τομαρά, του Χρήστου Κοντού; Πήγε να κάνει τη δουλειά του στο Καραϊσκάκη και ήρθε αυτός ο Καραπαπάρας, πώς τον λένε, και πήγε αυτός με τρεις μπράβους και τον απείλησε.
    Ποιος παράγοντας ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση στο κατάστημα του κ. Κωνσταντινέα;
    Ποιος παράγοντας απείλησε και ξυλοκόπησε άνθρωπο σωματείου του Πειραιά επειδή ασκούσε κριτική;
    Ποιος παράγοντας απαίτησε τις απολύσεις των δημοσιογράφων Βασιλαρά και Παπαθεοδώρου;».
«Γελωτοποιός ο Μελισσανίδης» απαντά η ΠΑΕ Ολυμπιακός
    Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει γελωτοποιό τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρει ότι θα πρέπει να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
    Παράλληλα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και τις επόμενες μέρες θα έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες από την “συκοφαντική δυσφήμιση”».
Η επίσημη θέση του Ολυμπιακού:
    «Aκούσαμε προσεκτικά τον γελωτοποιό Δημήτρη Μελισσανίδη στην τελευταία του παράσταση και διαπιστώσαμε ότι με τα όσα είπε διευκολύνει το έργο των εισαγγελέων, αφού ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ότι μίλησε με το θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, Χριστόφορο Ζωγράφο, όχι μόνο μια φορά αλλά επαναλαμβανόμενα και πριν από παιχνίδι της ομάδας του.
    Επίσης ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό ότι μιλάει πολύ συχνά και με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή.
    Έτσι, αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και το περιεχόμενο της έγκλησης (μήνυσης) του Χρ. Ζωγράφου αλλά και το περιεχόμενο της κατάθεσης του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή στον Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου.
    Γέλιο προκάλεσε επίσης και το αίτημά του να «ανοίξουν» τα τηλέφωνα όλων εκτός από το δικό του και τα τηλέφωνα των γραφείων του.
    Και ας είναι αυτός που σύμφωνα με τον Τύπο φέρεται από όλους τους εμπλεκόμενους να είναι το πρόσωπο που απείλησε το θύμα πριν δεχθεί τη δολοφονική επίθεση και αυτός που είχε το θράσος, εκτός όλων των άλλων, να ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών για παιχνίδι της ομάδας του.
    Κατά τα άλλα, ο κύριος Μελισσανίδης κορύφωσε την παράστασή του με την αναφορά του στο λευκό ποινικό του μητρώο (με αυτό πρέπει να γέλασαν τα δικαστήρια και τα κάγκελα στις φυλακές της χώρας που τον έχουν φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη) και πέταξε και πάλι την ίδια λάσπη που εξαπολύει συστηματικά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.
    Σε αυτό, προφανώς, βοήθησε το χθεσινό ραντεβού (προετοιμασίας) στα γραφεία της εταιρείας του με τον κύριο Θωμαΐδη, με τον οποίο έχουν στενή συνεργασία. Φωτογραφίες για τα τετ α τετ τους υπάρχουν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
    Είναι προφανές ότι για όλες τις παραληρηματικές του αναφορές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη θα μηνυθεί, αν και ο κύριος Μελισσανίδης θα έχει να ασχοληθεί τις επόμενες μέρες με πολύ σοβαρότερες κατηγορίες απο την «συκοφαντική δυσφήμιση». Κυρίως δε, με την ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ, του Χριστόφορου Ζωγράφου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου