Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

9.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ



9.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ    ΕΘΝΙΚΗΣ    ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
Αθήνα,  21  Νοε.  2014
    Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες , φίλοι
    Πριν 3 χρόνια μια ομάδα από  Έλληνες πατριώτες Αξιωματικούς εα όλων των Κλάδων των ΕΔ και των ΣΑ, συνεπικουρούμενοι από Τεχνοκράτες, έντονα προβληματισμένοι από την τραγικότητα της κατάστασης της Χώρας τόσο στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε εκείνο των Αξιών του Έθνους, ίδρυσαν το κόμμα Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας. Έγινε γνωστό ως κόμμα αποστράτων.  Σε κλίμα πηγαίου ενθουσιασμού, σε κατάμεστο ξενοδοχείο της Αθήνας, την 21η Νοεμβρίου 2011 (Συμβολική ημερομηνία, ημέρα των ΕΔ και των Εισοδίων της Θεοτόκου) κοινοποιήθηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου κόμματος.
    Εμπνεόμενοι οι ιδρυτές από το Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909, που άλλαξε τον ρου της νεότερης ιστορίας και διπλασίασε την έκταση της Πατρίδας μας, με έντονο το πατριωτικό συναίσθημα έβαλαν στόχο, μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες,  να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στη Χώρα.
    Να απαλλάξουν την Πατρίδα από αυτούς που την έφεραν στη σημερινή δεινή κατάσταση, να βάλλουν τους «κλέφτες στη φυλακή» και να αναδείξουν νέες άφθαρτες, αμόλυντες, υγιείς δυνάμεις που θα προβάλουν τις αρετές του Έλληνα και θα καταστήσουν την Πατρίδα μια περήφανη Χώρα με χαμογελαστούς και αισιόδοξους Έλληνες.
    Το κόμμα συμμετείχε, με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια, στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και στις Ευρωεκλογές του 2014.
    Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.
    Κυρίες, κύριοι είμαστε εδώ, παρόντες στις επάλξεις. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς το αύριο, χωρίς να υποστείλουμε τις σημαίες, με πίστη στο στόχο και στο όραμα για μια δυνατή και ευημερούσα Ελλάδα.
   
Χρόνια πολλά στην Πατρίδα και στους Έλληνες.
    Ελληνίδες - Έλληνες ψηλά το κεφάλι.  Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αισιοδοξία, ενωμένοι, με πίστη στην ιερότητα του καθήκοντος, με υπομονή στις δυσκολίες και εμμονή στο όραμα, μπορούμε να φτιάξουμε μια
Νέα Πατρίδα.
Γιώργος Τσακίρης
Δημόσιες σχέσεις
ΥΓ:
  Τιμούμε τη σημερινή επέτειο με ημερίδα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και 2 συνεντεύξεις του προέδρου μας, καθώς και ημερίδα στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου