Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

2.ΝΑΤΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ !

2.ΝΑΤΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ !
Δημήτρης Αναγνωστόπουλος
    Εκδόθησαν (ή υπό έκδοση ) νέα χαρτονομίσματα  200 δηναρίων  των Σκοπίων (FYROM ) όπου αναπαρίσταται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου .
    Βεβαίως, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών δεν ήταν Σλάβος, οι Σλάβοι έφτασαν στα Βαλκάνια πολλούς αιώνες μετά, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ποιον ενδιαφέρει η ιστορική αλήθεια…
    Δεν γνωρίζω την αντίδραση της Ελληνικής Κυβερνήσεως στη επιχείρηση καπηλείας  της Ελληνικότητας της Μακεδονίας (Ιστορίας)  .
    Έχω τη γνώμη εφ’όσον επιθυμεί να τα κυκλοφορήσει ή τα κυκλοφόρησε πρέπει οι ενέργειες να είναι άμεσες .
     Ελεύθερη κυκλοφορία τους στην Ελλάδα, σημαίνει αποδοχή των θέσεων των Σκοπίων .

     Πρέπει να απαγορευτεί πάσα χρηματική συναλλαγή με την Ελλάδα είτε μέσων τραπεζών είτε απαγόρευσή τους από τα σύνορα (μετατροπή σε ευρώ ) και ενέργειες της Ελλάδος για απαγόρευση κυκλοφορίας τους στην ΕΕ (τώρα με την Προεδρία ) . Πρέπει να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας νομισμάτων που καπηλεύονται την ελληνικότητα της ιστορίας της Μακεδονίας

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΤΟ 1992 Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ -ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή