Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

11.Κι άλλο Μετάλλιο επινόησε το ΓΕΕΘΑ!!!! Μήπως .......πατσίσουμε τα χρωστούμενα με μετάλλια;;;;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
11.Κι άλλο Μετάλλιο επινόησε το ΓΕΕΘΑ!!!! Μήπως .......πατσίσουμε τα χρωστούμενα με μετάλλια;;;;
onalert.gr
    “Να τα πατσίσουμε με μετάλια”; Τα χρήματα που πρέπει να πάρουν πίσω οι στρατιωτικοί ίσως τελικά να τα πάρουν σε παράσημα.
    Μετά από την επίλυση του φλέγοντος για τις Ένοπλες Δυνάμεις θέματος αν οι απόστρατοι μπορούν να φοράνε παράσημα και με κοστούμι, το ΓΕΕΘΑ προχώρησε στην επινόηση ενός ακόμη . Πρόκειται για το μετάλλιο Αντιαεροπορικής Άμυνας! Συμπεριλαμβάνονται και όσοι υπηρέτησαν στο αντιαεροπορικό πυροβολικό όπως ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Τι άλλο έρχεται; Τίποτα δεν θα μας εκπλήξει.
    Παλιά, πολύ παλιά επί αείμνηστου Αθανάσιου Σταθιά -Α/ΓΕΑ- είχαμε  ζήσει και το απίθανο να πάρουν …θυρεούς οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ για “τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην Εθνική Άμυνα”! Ποια ήταν η αλήθεια; Ο “δαιμόνιος” Σταθιάς δεχόταν εκείνη την εποχή σκληρότατη κριτική. Αντί να πάρει τηλέφωνο τους διευθυντές των δημοσιογράφων -όπως καλή ώρα κάνουν σήμερα για να τους …επιπληξουν- είπε να τους…βραβεύσει!

    Όλοι αναγνώρισαν την “πονηριά” του και του έβγαλαν το καπέλο. Μόνο που ο Σταθιάς είχε εκτός από ικανότητες και χιούμορ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου