Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

1.Αγώνας μπάσκετ με αντίτιμο τρόφιμα μεταξύ αιρετών και εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης

1.Αγώνας μπάσκετ με αντίτιμο τρόφιμα μεταξύ αιρετών και εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης
Seleo.gr News
    Αιρετοί και εργαζόμενοι του Δήμου Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθούν σε ένα αγώνα μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 12:30. Σκοπός της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της ΜΕΝΤ (Κανάρη 77, Κάτω Τούμπα), είναι η συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν σε άπορους, μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Θεσσαλονίκης.
    Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο γήπεδο υπό τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων βετεράνων του μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκου Σταυρόπουλου, Μιχάλη Γιαννουζάκου και Χάρη Παπαγεωργίου, ενώ την συνάντηση θα σφυρίξουν οι διαιτητές Στέλιος Συμεωνίδης και ο Παναγιώτης Αρβανιτίδης.
    Στην ομάδα αιρετών του Δήμου Θεσσαλονίκης (με προπονητές τους Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκο Σταυρόπουλο) θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι:
    Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Γιώργος Αρβανίτης, Γιώργος Ασπασίδης, Γιάννης Δελής, Γιώργος Δημαρέλος, Χρήστος Ελευθεριάδης, Λάζαρος Ζαχαριάδης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Κώστας Καζαντζίδης, Γιώργος Καρκαλέτσης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Πέτρος Λεκάκης, Φίλιππος Μπαντής, Νίκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαναστασίου, Βασίλης Παυλίδης και Ανέστης Τελίδης, ενώ στο τζάμπολ θα διεκδικήσει την μπάλα ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
    Από την πλευρά των εργαζομένων (με προπονητές τους Μιχάλη Γιαννουζάκο και Xάρη Παπαγεωργίου) θα αγωνιστούν οι:
    Ελευθέριος Ατματζίδης, Θεόδωρος Βουλάγκας, Παύλος Γρηγοριάδης, Νικόλαος Δουβής, Νικόλαος Ζιώγας, Νικόλαος Ηλιάδης, Άκης Καδίτης, Δημήτριος Κάκαλης, Βασίλειος Καρυώτης, Ηλίας Κωνσταντινίδης, Αθανάσιος Κουφογιάννης, Κωνσταντίνος Μαυράκης, Ζήσης Προκοπίου, Γρηγόρης Τράσκος, Ιωάννης Φωτσιτζής.
    Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφέρουν οι δημότες θα συγκεντρωθούν σε χώρο του σταδίου προκειμένου να διατεθούν στη συνέχεια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου