Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΞΚΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1973 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ Ε.Δ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ




 

6 σχόλια:

  1. Όσο θεωρούν δεδομένη την ψήφο των εε και εα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα δεινά τα πολλαπλασιάζονται! Πρέπει να πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση ότι, δεν υπάρχουν δεδομένοι πλέον!!! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννης Παναγάκος12 Μαρτίου 2025 στις 11:37 π.μ.

    ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιωάννης Παναγάκος12 Μαρτίου 2025 στις 11:38 π.μ.

    https://1drv.ms/i/s!AnM5tpP-29D_kLsZvZdGu2CyL-_tUg?e=QatAhE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιωάννης Παναγάκος12 Μαρτίου 2025 στις 11:46 π.μ.


    "Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία"
    Στράβων ο Αμασεύς (Έλλην γεωγράφος, φιλόσοφος, ιστορικός, 64 π.Χ. - 24 μ.Χ.).

    ΨΗΦΙΣΜΑ
    ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ
    Στους σκοπούς του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ περιλαμβάνεται «Η καλλιέργεια του Ιδεώδους του Ολυμπιακού Πνεύματος και των Αξιών της Ελληνοχριστιανικής Παιδείας και Παράδοσης».
    Στο πλαίσιο αυτό ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ με το παρόν ψήφισμα εκφράζει την βαθύτατη ανησυχία του για την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στο γειτονικό κράτος, που θα έχει ως απόρροια και την παραχώρηση της Ελληνικής μας κληρονομιάς και παράδοσης.
    Κατόπιν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    την τροποποίηση των επισήμων εγγράφων του συλλόγου ώστε σε αυτά να απεικονίζεται με σαφή τρόπο και με κατάλληλο γραφικό η αντίθεσή μας στην παραποίηση της ιστορίας, ως ελάχιστη ενέργεια αντίδρασής μας.

    Παπάγος, Σάββατο 30 Ιουνίου 2018.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

    Ο Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος

    Κωνσταντίνος Βάθης Ιωάννης Παναγάκος


    https://1drv.ms/i/s!AnM5tpP-29D_kLsZvZdGu2CyL-_tUg?e=QatAhE


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Στέλιο Καστραντά .
    Ηρακλής Ερμούπολης (ΣΣΕ - ΠΖ - 1970 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜ ΣΚΟΡΔΟΜΠΕΚΗΣ12 Μαρτίου 2025 στις 6:38 μ.μ.

    Συγχαρητήρια για το πολύ συνοπτικό και εμπεριστατωμένο άρθρο! Απλά, μην ομνύετε τόσο πολύ στο όνομα του κου Φραγκούλη Φράγκου, διότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για το προσωπικό ως εε. Μετά άρχισε τις πομπώδεις ομιλίες. Και επειδή τον είδα σε εκδήλωση,, όταν του μίλησε ο τότε ΥΕΘΑ, Ευγ. Βενιζέλος, έτρεμε το μάγουλό του και γούρλωσαν τα μάτια του! Αφήστε να έχουμε την άποψή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή