Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Επτά ερωτήσεις- απαντήσεις για τις αυξήσεις των συντάξεων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


 

4 σχόλια:

  1. Καλά τα παραπάνω, αλλά:
    Ανήκω στο 13% των πλούσιων Ελλήνων με συνολικό εισόδημα 30.127 Ευρώ ετησίως.
    Έτσι, δεν πήρα κανένα pass, το οποίο θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον αναλογικό χαρακτήρα, αν όχι οριζόντιο για όλους, μιας και αφορά σε έμμεση φορολογία.
    Επίσης, πλήρωσα 50% παραπάνω ΕΝΦΙΑ.
    Και τέλος, να θυμίσω στον Υπουργό Ανάπτυξης ότι το ρεύμα και τα βασικά αγαθά έχουν ανέβει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50%, χωρίς να πείθει κανέναν για την απότελεσματικότητα των ελέγχων του. Συμπέρασμα: Πρώην ΝΔ και σήμερα αναποφάσιστος!!!
    Τα περί της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με αφήνουν αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το 2011 έως το 2014 η σύνταξή μου μειώθηκε στο 50% και έκτοτε σταθεροποιήθηκε με μικρές σχετικά αυξομοιώσεις. Η ΝΔ σε ποία χώρα βρίσκεται; Με την πολιτική της ευνοεί την οικονομική αφαίμαξη του συνόλου των πολιτών και την συγκέντρωση υπερκερδών σε λίγους για τους οποίους η κυβέρνηση νομοθετεί. Η ΝΔ υποσχέθηκε στους συνταξιούχους κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου αλλά μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ. Οι έχοντες έστω και στοιχειώδη μνήμη και αυτοεκτίμηση, θα τα θυμηθούν στην κάλπη. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποτελεί επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ από τη ΝΔ να απευθύνεται στους εξαπατηθέντας συνταξιούχους. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΔ θεωρεί ότι οι συνταξιούχοι και μάλιστα οι στρατιωτικοί είναι ηλίθιοι. Οψόμεθα εις τας εκλογάς. (και τις δύο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή