Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ε.Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

7 σχόλια:

  1. Δυστυχως η φωνη των αποστρατων,ειδικα του στρατου ειναι" φωνη βοωντος εντη ερημω"σε ωτα μη ακουοντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι προτάσεις της ΕΑΑΣ,μολονότι δίκαιες είναι μηδενικού αθροίσματος.Ό,τι κερδίσουν τα στελέχη του Στρατού ξηράς θα χάσουν τα στελέχη των άλλων κλάδων,καθώς και της ΕΛ-ΑΣ. Στη φάση που βρισκόμαστε σήμερα προτεραιότητα έχουν οι προτάσεις ΘΕΤΙΚΟΥ αθροίσματος,όπου όλοι κάτι κερδίζουν. Και τέτοιες προτάσεις,όσο μπορώ να γνωρίζω, βρίσκονται στα συρτάρια της ΕΑΑΣ εδώ και πολύ καιρό Το γιατί δεν προωθούντα είναι θέμα που πρέπει να απαντήσει η ΕΑΑΣ.. Έχω τη γνώμη .ότι με παρακάλια για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ κανένα πρόβλημα τόσο των εν ενεργεία στελεχών όσο και των εν αποστρατεία δεν μπορεί να λυθει. Και αν κρίνει κανείς μόνο από την πληθώρα των ερωτήσεων προς τη Βουλή των Ελλήνων τα προβλήματα αυτά είναι τόσο πολλά και πολύπλοκα που άπτονται και αυτής ακόμα της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας των Ε.Δ. με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκείνο το οποίο θα μπορούσε να γίνει είναι η ανάθεση απο την ΕΑΑΣ σε ειδικούς επιστήμονες μελέτης με αντικείμενο τις επιπτώσεις του νέου ασφαλιστικού και του νέου μισθολογίου στη λειτουργία των Ε.Δ. και με τη μελέτη αυτή και συγκεκριμένες προτάσεις να απευθυνθεί πλέον στην πολιτική και στρατιωτική Ηγεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
    ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΕΣ Ο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ......" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΔΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ , ΠΡΟΤΕΊΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΤΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ , ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΤΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1991 ,ΠΟΥ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ DELOITE ΤΟΥ 2010- ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΔΙΣ.ΕΚ.ΕΥΡΩ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 40.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚΔΟΘΕΙΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΟΜΕΘΑ ,ΔΙΟΤΙ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΠΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΑ(ΝΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑDP 52 ME ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματι ειναι τεραστιες οι απωλειες που εχουμε στο μερισμα του ΜΤΣ λογω των αστυνομικων. Επρεπε να φθασουμε στο 2022 για να τεθει το θεμα? Τα προηγουμενα ΔΣ της ΕΑΑΣ και κυριως οι απαραδεκτοι προεδροι τι εκαναν? Τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1991 ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ,ΦΘΑΝΕΙ ,ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ,ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟ 2011 , ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΗΝ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΘΑ ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ -ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ- ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΥΝΔΕΣΜΟ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" ΚΑΙ Ο "ΦΛΟΓΟΒΟΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ .ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ makfloga@yahoo.gr
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΟΙΚΟΘΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΩ -ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ-ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΧΗ ΚΑΛΕΝTΕΡΙΔΗ ΣΑΒΒΑ.
    ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ WIND *797291.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο μας θεωρούν δεδομένους μην περιμένετε να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή