Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΒΟΕΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

6 σχόλια:

  1. Αίσχος και περιφρόνηση των ε.α. στελεχών!! Ποιο οικονομικό μυαλό το σκέφτηκε? Θα πρέπει η ΕΑΑΣ, να προσφύγει στο ΣτΕ για ακύρωση της ΚΥΑ. Έχει περιθώριο 60 ημερών από την δημοσίευση της!! Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΑΑΣ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ @ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στελνουν επιστολη στον ανυπαρκτο υπουργο, ο οποιος μαλιστα δεν αξιωθηκε να τους δει δυο χρονια για να κοροιδεψουν ΠΟΙΟΝ? Οι τυποι ειναι επικυνδυνοι και αχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σας πολλά!
    Τι άλλη έκπληξη θα πρέπει να δούμε για να κατανοήσουμε ότι, είτε εν ενεργεία είτε εν αποστρατεία, δεν έχουμε καμία ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Από τους αριστερούς το περίμενα, από τους ΝΔημοκράτες είμαι έκπληκτος. Θα τους εκπλήξουμε εγώ και καμιά πενηνταριά ακόμη, που επηρεάζω άμεσα. Να μου φύγει τουλάχιστον ο θυμός!
    Καλό κουράγιο, συνάδελφοι! Συνεχίστε όμως, να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, διότι η πατρίδα το έχει ανάγκη, τώρα πολύ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα του ΒΟΕΑ είναι πολύ παλιό. Από το 2016 μέχρι σήμερα προσπαθούν να το περάσουν με διάφορες φόρμουλες. Τελικά τα κατάφεραν. Συμπέρασμα:: Η ΕΑΑΣ το γνώριζε από το 2016 τί έκανε;;;;Επί της ουσίας τώρα: Η ΕΑΑΣ να εξετάση τη νομιμότητα αυτής της μεταβολής,εάν δηλαδή ο ΑΝ 559/1937 επιτρέπει τέτοια διαφοροποίηση, εάν αυτή μπορούσε να γίνει με τροποποίηση της υπ αριθ 24121984 ΚΥΑ και κυρίως τη νομιμότητα της 2412/1984 ΚΥΑ σε σχέση με το νόμο που εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να την εκδόσουν. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι σχετικά με το ΜΤΣ δεν μπορούσε να εκδοθεί με αυτό το περιεχόμενο, να θεσμοθετηθει δηλαδή από την αρχή το ΒΟΕΑ με το πρόσχημα της ένταξης και των αρρένων τέκνων στο θεσμό της ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΗΣ,με αποτέλεσμα-σκοπιμότητα η οποιαδήποτε μελλοντική μεταβολή να γίνεται με τροποποίηση της ΚΥΑ και να αγνοείται ο ΑΝ 559/1937.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΤΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ "ΣΥΝΔΕΣΜΟ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ" ,ΠΟΥ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΑΥΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΗΡΕΜΗΣΩ.ΔΙΟΤΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΧΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ.. ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,EMAIL makfloga@yahoo.gr THΛ.WIND *797291

    ΑπάντησηΔιαγραφή