Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Δεν τους πιστεύω!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ


 

5 σχόλια:

  1. Πρόσεξε μόνο εσύ που κουνάς το δάχτυλο, μην είσαι και ο ίδιος ένα από τα θλιβερά της θύματα. Και φυσικά αυτή, η Προπαγάνδα, γνωρίζει άριστα πως να διαποτίζει τις συνειδήσεις, να σπέρνει το φανατισμό και τη διχογνωμία, με μονολιθικούς υπερασπιστές τα ίδια της τα θύματα.
    Εκεί στις συνεδρίες που τακτικά παρακολουθείς, με την αυθεντία των Γερόντων, των Ηγουμένων, των Πνευματικών ταγών, που εξομολογούν το ποίμνιο, εκεί κατοικοεδρεύει ο διαφωτισμός, εκεί αποκαλύπτεται η μόνη Αλήθεια(!)· μη ξεχάσω και τα ραδιόφωνα της Εκκλησίας που συχνά - πυκνά συνεντευξιάζεσαι διαφημίζοντας τα πυρηνικά σας όπλα!
    Μιλάνε για προπαγάνδα οι άνθρωποι που αποδέχονται ως αυθεντία, ως θεόπνευστο, σημείο αναφοράς, το πρωτόγονο, αναχρονιστικό, ξεπερασμένο, αντιεπιστημονικό, εχθρικό για τον Ελληνισμό, γελοίο βιβλίο της Ιουδαιοχριστιανοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί προσπαθείς να μας πείσεις ότι αυτό που δεν πιστεύεις είναι το σωστό ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβαστη η αποψη αλλα ....οι καθημερινοι θανατοι [που ανακοινωνουν τα Νοσοκομεια και οχι τα...Βοθροκαναλα]ειτε απο COVID ειτε απο αλλη αιτια ειναι απο...τροχαια κλπ......ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.Το μεγαλυτερο δωρο του Τριαδικου Θεου στον ανθρωπο ειναι η ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας παραδειγματισθεί ο κ. Στρατηγός από αυτά που είπαν οι Σεβασμιώτατοι: 1. Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος ότι όποιος δεν προστατεύει τον εαυτό του και τον μεταδίδει είναι φονέας. 2. Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι δώρο του Θεού. Καιρός κ. Ταμουρίδη να πιστεύσετε τους ειδικούς στο θέμα και σχεδόν όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καημένη Πατρίδα. Που ξόδεψες τόσα χρήματα για να τον σπουδάσεις και να τον κάνει άνθρωπο! Που τον έταξες να φυλάει θερμοπύλες μαθαίνοντάς του πως να σκέπτεται να αναλύει και να αποφασίζει και μάλιστα απο υψηλές θέσεις και ευθύνες και του εμπιστεύτηκες την υγεία και την ζωή τόσων συνανθρώπων. Και στο τέλος τι? Κρυμένος πίσω από τον φόβο του για μια συριγκούλα μας παραθέτει φληναφήματα όχι για να δικαιολογηθεί σε μας αλλά στον κακόμοιρο εαυτό του. Και στον πόλεμο για τα ίδια ''μη πιστεύω,, του απαρχής όχι μόνο θα εγκατέλειπε αλλά θα κατέβαζε και τα παντελόνια. Και βέβαια ο άλλος φίλος του ο Πόντιος του παρόντος site δεν είναι άμοιρος ευθυνών και υποψιών δίνοτας βήμα σε τέτοιες ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή